Last news in Fakti

1 Юни, 2022 10:16 5 260 1

Христо Калоферов се ожени тайно (СНИМКА)

  • христо калоферов-
  • тайна сватба-
  • личен живот-
  • съпруга

Откакто е под светлините на прожекторите, новинарят пази личния си живот в тайна

Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов сключи брак със своята избраница и майка на детето му на тайна церемония пред най-близките си хора. В социалните мрежи новинарят публикува снимка на ръцете им, на която се вижда ясно брачната му халка.

За разлика от колегата си Ники Дойнов, който мина под венчилото миналата година навръх Еньовден в бутикова винарна в Ивайловград с десетки гости, Калоферов не искал за сватбата му да се разбира публично. Той предпочел жената до него и вече официална негова съпруга да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.

Същото желание имал и по отношение на сина им Христо, който се роди преди 2 години, пише "Струма". Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият пази личния си живот и не публикува снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му. Стефка носи различна фамилия и няма визуална прилика с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, но макар да са от различни бащи, двамата с Христо са изключително близки.

Новинарят е чудесен баща макар щастието да го сполетя чак след 40-годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 2 Отговор
    Няма особена разлика между ченгета, военни и новинари. Всички са закоравели кръшкачи.