Last news in Fakti

3 Юни, 2022 16:15 12 612 20

Обрат в отношенията между Ергенът Виктор и Александра

  • ергенът-
  • двойка-
  • любов-
  • виктор стоянов-
  • александра гърдева

Въпреки че се опитаха да възродят отношенията си, нещата явно не са потръгнали за атрактивната двойка

Макар всички да стискаха палци за тях, нещата изглежда не са провървели при двойката Александра Гърдева и "Ергенът" Виктор Стоянов. Алекс не беше изборът на Виктор за финал в шоуто, но след края на снимките се преоткриха и станаха новата светска двойка. Уви, за много кратко.

Двамата така и не обявиха публично благата вест, макар папараци на няколко пъти да ги хващаха в много интимни моменти. Освен това и те самите не криха, че са продължили това, което започнаха в шоуто - двамата пуснаха снимки от финала на предаването, който гледаха заедно, а по време на партито бяха неразделни.

Репортер на Шоу Блиц забеляза, че от няколко дни Александра и Виктор не се следват вече в Инстаграм. Това е сигурен знак, че има срив в отношенията им и не са приключили гладко любовната сага.

Връзката им се пазеше в тайна, но пък бе достигнала до ушите на нейните конкурентки в шоуто "Ергенът". Това ги озлоби допълнително и само Ева продължи да общува с нея след приключване на формата. Останалите се събират на групички и почти всяка вечер запиват в столичните кръчми, но категорично игнорират Александра и Гергана, които от самото начало им бяха трън в очите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лорд Минчу

    24 4 Отговор
    Ергенинът да почерпи, че се отърва!
  • 3 духайдуду

    5 1 Отговор
    Нагърдева нещо не го харесва май тоя ерген?
  • 4 хахо

    8 2 Отговор
    ЕргенЯ , след като е видял кандидатките, е тръгнал със сценариста на предаването, според добре осведомени източници.. Тъй че не го търсете при т.нар. моми, той вече е в правия път
  • 5 Мамул

    22 1 Отговор
    Праснали са се неколко пъти и кой откъде е! Тя ще търси спонсор, пък той принцесата!
  • 6 Възмутена

    7 10 Отговор
    За какво му е тази Олигофрена? Тя не е добре психически.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ......па

    14 0 Отговор
    Те не следват в инстаграм още при старта на предаването.Не са били заедно след него,всичко е само поза за лъскане имиджа на Виктор,от продукцията,че аудиторията го оплю след като не изгони чувашкия злобен гризач при всичките му гнусните му изпълнения.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Просто човек

    9 0 Отговор
    Всеки ден все за тоя ерген...Стига вече,бе!

    Коментиран от #12

  • 12 Прав си човек

    12 0 Отговор

    До коментар #11 от "Просто човек":

    Явно единственият начин да се отървем от този "Ерген" е да му купим еднопосочен билет за Анадола ...Видя се ,че с жени не му върви :)))
  • 13 Делириум

    15 2 Отговор
    Ергенът има нереално високи очаквания от жената до него, а самият той не предлага нищо, различно от анаболни мускули и плочки.
    В същото време търсел умна и интелигентна жена, начетена, с тренирано тяло, красавица, вярна, обичлива, добра, която да го отглежда като майка...
    Само дето една истински умна и интелигентна жена не се интересува от опаковката, а от съдържанието. Интелигентните жени не се вълнуват от мускули и плочки, а от стойностни мъже с качества. Ергенът е видимо глуповат и посредствен, но със самочувствието на егоцентрик и самовлюбен, прекалено суетен идва... А и на какви теми може да си комуникира една умна и интелигентна жена с този посредствен и глуповат човечец с плочки ?
    Нека не хвърчи в облаците и да си потърси жена на неговото ниво. Не особено умна, която бъхти като глуха свиня денонощно по фитнеси в името на заветното селфи.
    Със сигурност ергенът няма как да срещне жена в библиотеката, затова нека занижи критериите си и бъде реалист.
    Александра не е лъжица за неговата уста.
    Без да е кой знае какъв интелект, това момиче има душа, светла душа и много добро сърце, също е духовно израснала. Виктор е на ниво Дениз, лика прилика са си. Еднакво прости.

    Коментиран от #14

  • 14 Аз Варна

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Делириум":

    Колко мило!
  • 15 Глория

    6 1 Отговор
    Никоя свястна жена като Александра не заслужава тоя селски хитрец, позьор и самовлюбен смешник. Всички разбраха кой кого заля, само той доскоро не беше разбрал. С това показва, че има интелектуален дефицит и е бавно развиващ се.
    Той е една ходеща карикатура !
  • 16 Хера

    5 0 Отговор
    Ергенът има много объркана ценностна система. Най-малкото, защото не защити една жена, която беше влюбена в него и преживя истински тормоз заради него. И защото това, което той смята за джентълменство, в цивилизования свят минава за добро възпитание, норми и обноски.
    А той чак се има за джентълмен и книга пишел да учи мъжете на джентълменство...хахаха
    Съпругът ми, който познавам от 35 години е изключителен кавалер не само към мен, а и към всички жени. И това идва от възпитанието, от добрите обноски, от интелекта, от самочувствието на един мъж, то не се учи, нито се научава от книги. То е като секса. Или го можеш, или не. Не на всеки му се отдава.
    Та мисълта ми е, че Виктор не е много добре с главата и се мисли за капацитет по джентълменство.
    В Германия му викат просто ...добро възпитание.
  • 17 Тина

    6 0 Отговор
    Алекс не е за тоя шушляк и това се вижда от километри. Твърде елементарен е г-н Мускул.
  • 18 Александра

    3 1 Отговор
    не е ли всъщност Акександър???

    Коментиран от #19

  • 19 Нищо подобно

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Александра":

    Не, не е. Прекалено женствена е, излъчва особена светлина, топлина и доброта.
    Няма как да не е Александра.
    Виж, Дениз си е едно плоско момче и доста невзрачно без грим. И много просто и злобно.
  • 20 Яна

    3 0 Отговор
    Пожелавам на Алекс истинска и безусловна любов, която да бележи пътя й нататък. Любов с истински Мъж, с добро възпитание и маниери, с чиста душа и открит към нея, а не глуповат позьор, взел се за гуру по джентълменство, който само мънка и стои като пън.

    На Виктор пожелавам да работи и върху мозъчните си гънки, не само да реди плочки. И дано си намери някоя плочкаджийка на неговото интелектуално ниво, която да му вярва на тъпите лъжи и да се смее на тъпите му "смешки"...Рицарят на печалния образ.