Last news in Fakti

13 Юни, 2022 11:15 982 2

Хари Стайлс превзе британските музикални класации

  • хари стайлс-
  • музикални класации-
  • албум-
  • великобритания-
  • one direction

Изпълнителят е начело на подреждането за албуми с “Harry’s House”, който излезе на пазара в началото на месец юни

Хари Стайлс превзе британските музикални класации - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Стайлс превзе британските музикални класации, съобщи официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете.

Изпълнителят е начело на подреждането за албуми с “Harry’s House”, който излезе на пазара в началото на месец юни. Това е третата тава на Хари Стайлс, придобил световна слава като член на групата One Direction, съобщи БТА.

Британският певец застава начело на подреждането за втора непоследователна седмица.

Второто място в британския чарт е за Ед Шийран с неговия "=" ("Equals"), който се изкачва позиция нагоре от миналата седмица.

Американският рапър Поуст Малоун дебютира в класацията с албума си “Twelve Carat Toothache”, заемайки трето място.

Лидерът от миналата седмица Лиъм Галахър с тавата "C'mon You Know" слезе на четвърто място.

В челната петица е и рапърът Кендрик Ламар с "Mr. Morale & The Big Steppers", който се изкачва с три позиции.

Хари Стайлс е начело и на британската класация за сингли с "As It Was". Той е на върха за десета последователна седмица.

Втората позиция е за Кейт Буш с парчето "Running Up That Hill", което излиза за първи път през 1985 г. Нов живот на песента вдъхна сериалът "Странни неща" на Нетфликс. Тя звучи в четвъртия му сезон, който се излъчва от края на месец май. Сингълът "се подмлади благодарение на младите фенове, които харесват сериала", написа 63-годишната Кейт Буш в официалния си сайт. "Running Up That Hill" миналата седмица заемаше осма позиция в британския чарт.

На трето място в тазседмичното подреждане е Кет Бърнс с парчето си "Go", следвана от Лизо с "About Damn Time".

В първата петица влиза и Сам Райдър със сингъла "Space man", с който Великобритания участва в тазгодишния конкурс “Евровизия”. Той се изкачва с шест позиции спрямо миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диско Магреб

    3 0 Отговор
    Тя тази много талантлива певица Хари,не мога да я забравя корицата на Вог с рокля .Слаба ракия са англетата нямат си
    David Guetta X DJ Snake  голямо шоу беше вчра на Parc des princes ..DJ Snake e най-слушаният човек в света Франция чупи рекорда надявам се България някой ден да постигне това ниво