Last news in Fakti

15 Юни, 2022 16:45 2 949 0

Итън Хоук се завръща с нов смразяващ кръвта трилър

  • итън хоук-
  • черният телефон-
  • трилър

"Черният телефон излиза" по кината у нас от 24 юни. Ще се осмелите ли да отговорите на обаждането?

 Итън Хоук се завръща с нов смразяващ кръвта трилър - 1
Снимка: БГНЕС

Итън Хоук се завръща на големия екран с нов и доста мрачен филм - "Черният телефон".

Лентата разказва за срамежливото, но интелигентно 13-годишно момче Фини Шоу, което е грабнато от Похитителя, който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата. Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, каквато е застигнала тях самите.

Режисьор на "Черният телефон" е Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Избави ни от злото, Sinister, Доктор Стрейндж), който е и сценарист, наравно с К. Робърт Каргил (Sinister, Доктор Стрейндж), по едноименния разказ на Джо Хил. В ролите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и др., пише dariknews.bg.

С "Черният телефон" Итън Хоук и Скот Дерикъсн ни отвеждат на дълбоко, мрачно и странно място и си представят как хората треперят уплашени в киносалона, изненадани от обратите и преживявайки вълнуващата историята на всеки един от героите. Смесвайки свръхестествено с елементи на класически трилър със сериен убиец, Черният телефон обещава незабравимо изживяване за всеки, който му стиска да пристъпи прага на киносалона. Защото, по думите на Хоук, смисълът на филма е да ни изкара акъла.

Ще се осмелите ли да отговорите на обаждането? "Черният телефон излиза" по кината у нас от 24 юни.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА