15 Юни, 2022 17:15 2 546 12

Започнаха снимките на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“

  • игри на волята: българия-
  • риалити-
  • снимки-
  • четвърти сезон

Участници с неподозирани умения и зрелищни битки очакват зрителите на NOVA от септември

Тази сутрин започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира на NOVA – “Игри на волята: България“. Първите заснети кадри по традиция разкриват красотата на българското Черноморие в близост до Царево. Водещи и тази година са актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през битките и ще проследят техните взаимоотношения. Пред камерите на сутрешния блок на NOVA “Здравей, България” те обещаха на зрителите изключителен каст и още по-трудни игри на Арената, която в този момент очаква новите участници за първата им битка.

“Тази година подборът на участниците е феноменален! Бих казала даже, че всичките са нечовеци! Говорим за страхотна физическа подготовка, а голяма част от тях са и професионални спортисти. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди”, разказа Ралица за новите участници в предаването, които ще се борят за голямата награда и ще изпитат волята си до краен предел.

В четвъртия сезон на „Игри на волята: България“ Димо отново ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани битки, през които ще преминат участниците. “Определено този сезон сме подготвили нещо невероятно. Игрите са много мащабни, изпипани до последния детайл и разбира се, направени така, че да успеят да затруднят невероятните ни участници. Много са комплексни и сложни и изискват различни умения, така че съм сигурен, че битката за победата ще е повече от оспорвана” – сподели той.

„Игри на волята: България“ отново ще покаже едни от най-красивите и магични местности по Южното Черноморие. Арената ще предложи на зрителите нови приключения и още по-епични битки от септември в ефира на NOVA.

Екстремният колумбийски формат Desafio е едно от най-горещите предложения на световната сцена. В България той се отличава с мащаб и индивидуалният почерк при избор на локации. Стартът на „Игри на волята: България“ бе даден през 2019 година и трите сезона досега се превърнаха в истинска сензация за българската аудитория.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой ли го гледа?

    12 8 Отговор
    Едва ли има много които го гледат това.

    Коментиран от #11

  • 2 Винкело

    11 2 Отговор
    Брей-и-и... то ще рече човек, че тази сутри е започнал велик кръстоносен поход за налагане на правата вяра отвъд марсианската орбита.
  • 3 ......па

    13 0 Отговор
    Дано този път няма Манки и подобни профанКи.
  • 4 сила

    15 2 Отговор
    по соца се наричаше БЪРЗИ , СМЕЛИ , СРЪЧНИ......участваха деца от 7 до 12 години и се справяха много по добре и адекватно
  • 5 Гост

    12 1 Отговор
    Започнаха снимките на поредната простотия .

    Коментиран от #12

  • 6 Хаха

    11 0 Отговор
    Пак с "бате Димо" гнусния ли?

    Коментиран от #10

  • 7 Пясък в косата

    4 2 Отговор
    На мен пък ми харесва! Водещите са умерени и дори забавни, но не може да се каже същото за повечето участници...
  • 8 Точка

    4 0 Отговор
    Тоя мухъл със шалчето ли пак ще е водещ? Ужас
  • 9 Пльок

    6 0 Отговор
    Ще е пълно разочарование. Избират устати шматки да вдигат врява. Това не е състезание а някакъв бай брадър.
  • 10 И пак

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    със селската пръчка Ралица. Като я погледнеш на тази снимка е като озъбена кобила
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.