16 Юни, 2022 17:15 3 791 4

Колеги търсят гадже на Филип Буков

  • филип буков-
  • гадже-
  • колеги-
  • купидон

Актьорите го приели като кауза

Шеговито търсене на гадже организират актьорите от "Татковци". Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Павел Иванов вземат присърце ергенството на колегата си Филип Буков. Актьорите приеха търсенето на гадже за младия си колега като кауза.

Звездният квартет играе комедийното представление "Петък вечер". При последното си гостуване във Варна момчетата обявиха, че очакват всички кандидатки за сърцето на Буков на парти след представлението. Уж на шега триото заяви, че чака самотните девойки да се открият и да дойдат да впечатляват сексапилния Филип. Чаровникът не се дърпа, даже напротив, сам се промотира, писа "България Днес".

Филип е един от най-желаните родни ергени. Той стана особено популярен след участието си в сериала "Татковци". Именно на снимачната площадка той се сближава с Пъдев, Дойчев и Иванов, които после се превръщат в негови лични купидони.

Напоследък името на талантливия актьор от класа на Стефан Данаилов се спряга и за друга роля. Тази на кандидат за следващия сезон на "Ергенът". След като в интернет пространството се появиха предположения, че Филип ще бъде следващият мачо в предаването, той беше атакуван от въпроси и покани. Буков често отговаря на почитателките си дали би се включил в подобно предаване.

"Този слух тръгна от едни сторита в инстаграм. Тъй като събужда голям интерес, ще взема да проуча как стоят нещата и да се кандидатирам за следващия сезон", признава Буков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    9 1 Отговор
    Да питат за адреса на Папи Ханс!
  • 2 верно ли

    8 0 Отговор
    С тези оскубани вежди скоро няма да му намерят.
  • 3 Азис

    1 1 Отговор
    Аз мога да му стана гадже!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.