19 Юни, 2022 12:15 6 814 26

Преслава на косъм от фатална катастрофа

  • преслава-
  • катастрофа

Мъжът й навлезе в насрещното движение

Преслава се озова на косъм от катастрофа в джипа на мъжа си Павел Лазаров, видяха фотографите на "България Днес".

Аграрният специалист, почитател на високите скорости, предприе зрелищна маневра, от която на минувачите наоколо им се изправи косата от ужас. Павел навлезе в насрещното движение, тъй като не му се чакаше на опашката. В същото време от странична уличка излезе огромен тир и джипът на певицата се размина буквално на сантиметри от него. През това време Преслава, която бе в джипа до мъжа си, се стресна не на шега и дори се хвана за дръжката, за да се предпази от евентуален сблъсък.

Случката бе за секунди, но 37-годишната певица дълго след нея не успя да се успокои, а вълнението бе изписано на лицето ѝ.



Зрелищният червен джип Mercedes G класа е нов за влюбената двойка. Цената му варира от 200 000 до 600 000 лева. Удоволствието да кара новия автомобил обаче не попречи на Павел Лазаров да предприема рискови маневри, каквито вече са му се случвали според близките му.

През 2021 г., февруари месец, мъжът на певицата попадна в сборен видеоклип на МВР с най-тежките пътнотранспортни произшествия в София за отминалата година. Именно тогава от СДВР публикуваха във Facebook кадри от камери за видеонаблюдение, уловили катастрофи с десетки шофьори джигити, нарушили грубо правилата за движение. Сред тях се оказа и възлюбеният на Преслава, шпорещ с мощния си предишен джип, отново Mercedes. От видеокадрите на СДВР се вижда как управляваното от Павел возило профучава с бясна скорост през кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Никола Вапцаров" в София, преминава през трамвайната линия и предприема забранено изпреварване.

По време на опасната маневра обаче джипът е подпрян странично от сив автомобил, чийто шофьор се опитва да завие наляво към бул. "Никола Вапцаров". При сблъсъка удареният автомобил се завърта няколко пъти, а джипът на Павел за малко да се преобърне, повдигайки се на две гуми, но все пак успява някак си да се задържи на пътя. Катастрофата по чудо завършва без жертви и тежко пострадали, а само с материални щети по двете возила. Въпреки тежките нарушения на Павел, заради които се случва катастрофата, няма данни от КАТ да са отнели книжката на възлюбения на Преслава.

Преди това, през лятото на 2020 г., Павел бе заснет от папараци да минава с бясна скорост с джипа си през затворен за ремонт участък на правителствения бул. "България", но и тогава се разминал без санкция от КАТ, пишат медиите.

Татуираният мачо Павел Лазаров си пада и по гонките, става ясно от публикации в мрежата. Преди време той и мъжът на Софи Маринова – Гринго, си спретнаха гонка с бързи коли в Дубай. Двете двойки бяха на семейна почивка там и споделиха с последователите си в инстаграм забавни моменти от нея. Дори и на майтап, нощните гонки впечатлиха феновете на Преслава, които коментираха, че Павел трябва да е по-внимателен, когато вози любимата им певица, за да не се случи нещо с нея.

"Преди години тежка катастрофа отне живота на Румяна. Внимавай, Павка", съветваха виртуалните приятели бизнесмена.

Самата Преслава не обича да шофира, макар да е добър водач. "След участия предпочитам да се отпусна и да не се напрягам, достатъчно изморена съм", сподели в едно от видеата си певицата на въпроса коя е любимата ѝ кола и сама ли се вози в нея. Именно заради това, преди да се появи Павел в живота ѝ, певицата разполагаше със собствен шофьор.

През 2014 г. тя го освободи след грозен инцидент. На връщане от участие в Благоевград, след като оставил певицата, мъжът на име Сарафски минава през местна дискотека, за да се повесели с жена си и приятели. След танци и алкохол на корем той сяда в колата, за да се прибере. Кара с висока скорост и на кръстовището пред Централна гара помита 84-годишен възрастен мъж. Вместо да му помогне, той си тръгва с лимузината, а певицата се отказа от услугите му.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 механик

    18 0 Отговор
    ДА ПАЗИ СИЛИКОНИТЕОТ ГЪРМЕЖ ,ЗАЩОТТО МНОГО ЩЕ И ПАДНЕ ОБОРОТА !!!!

    Коментиран от #5

  • 3 На прост

    30 1 Отговор
    човек голяма кола не му утива , добре , че няма жертви на безумието му !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иво

    29 0 Отговор
    Щом толкова си търси белята,ще я намери но благодарение на проядените от корупция КАТ и МВР може да загинат и невинни.

    Коментиран от #14

  • 7 гражданин

    25 0 Отговор
    Полицията къде е?!

    Коментиран от #9

  • 8 Пайнерски бардак

    20 0 Отговор
    Тези жипки са направени за германската армия след това са ги модифицирани, добавили екстри и комфорт.
    Те не са за градски условия, натоварен трафик и затова ми е смешно като видя, някоя кифла да паркира 30мин.
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "гражданин":

    На прайда 😉😉😉
  • 10 Кой

    22 0 Отговор
    му е дал книжка на мургавия , той е опасен на пътя и би трябвало да му се отнеме !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пловдив

    17 0 Отговор
    Те опашките по пътищата не се отнасят за българските комплексирани цървули каращи G-klasse!!!
  • 13 МАРА

    14 1 Отговор
    НЕ СТАВА САМО С БОЦКИ ТРЯБВА И АКЪЛ
  • 14 Даааа

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ! !!!!!!!!
  • 15 121

    13 0 Отговор
    Тези нашите певачки,как пък не намериха нормални мъже?Вземи единия,удари другия и т.н.Все Гринговци селски,видяли малко парички и си мислят,че са вечни,да да ,ама не са!Този Павчо и хеликоптер да си купи,мозък няма как да си напазари,сори ,ама е факт.Не излизам с този,даже и за едно кафе.

    Коментиран от #20, #24

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Прав

    5 1 Отговор
    Фолк тапаци и идйоти кръшкачи да Преслава 🧑‍🎤трябва да опази фенове не я мислете Преслава 🧑‍🎤гледайте си вас да не ви блъснат някъде че са вейки голями после страда ме ние а не тях 🤕 Па🖕ве🖕л Ла🖕зар🖕ов
  • 18 Психично болния дърт санитар от махалата

    5 1 Отговор
    Много хубаво, не е на хубаво...!
  • 19 Тотьо

    5 0 Отговор
    Малко да беше избързал камионджията и можеше да пийнем по една водка с утеха.
  • 20 Какво да намерят

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "121":

    Преди време имаше поговорка/и още я има/: С какъвто се събереш, такъв ставаш. Аз пък си мисля, че истинската е : Какъвто си, с такъв се събираш.
  • 21 ...Ми

    5 1 Отговор
    Тираджията е пощадил приматите...
  • 22 Наркос

    0 8 Отговор
    Кара мпс за четвърт милион нормално е да го кара като такова. Пътищата ни нямат възможност за такива коли, но като се затлачи някой пред мен с 25 км и аз правя такива гимнастики. В крайна сметка е успял човек ще му дишате прахоляка!

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ......па

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "121":

    Защото и певачките са такива.Нормален мъж няма да си вземе жена която се прави на маймуняк във визията и по цели нощи разголена забавлява баламурняци по чалготеките.
  • 25 Шоп

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Наркос":

    И аз съм успял,но ми са мили децата и жената.Явно на Вас,са ви скъпи ламарините,та дори и да са за половин милион.
  • 26 сленващия път

    1 0 Отговор
    да успее