Last news in Fakti

24 Юни, 2022 17:15 8 677 4

Виктория Георгиева потъна в скръб

  • виктория георгиева-
  • загуби-
  • баща си-
  • скръб

Певицата, която нашумя с участието си на "Евровизия" през 2021-ва, е загубила баща си

Виктория, която нашумя с участието си на "Евровизия" през 2021-ва, е загубила баща си. Певицата сама съобщи новината в социалните мрежи, като написа единствено "Лети, скъпи тате..."

Бащата на Виктория страдаше от болест, която за съжаление е нелечима - АЛС (амиотрофична латерална склероза). Тя сподели още през изминалата година за битката, която цялото ѝ семейство води, за да бъде родителят ѝ сред тях, но за съжаление най-лошото се случи.



Виктория Георгиева, която представи България на "Евровизия 2021" и финишира на 11-о място, сподели, че най-важният мъж в живота ѝ е загубил битката с болестта, от която страдаше и Стивън Хокинг.



Певицата говореше публично за трудностите, пред които е изправена заедно със семейството си, но сподели, че диагнозата на баща ѝ е допринесла за бързото ѝ порастване, предаде "iwoman.bg". Тогава тя гостува в предаването "Търси се", където през сълзи разказа за драматичните събития, които са дошли неочаквано в живота ѝ:



"Тази година аз лично много пораснах. В семейството ми се случи нещо, което не е свързано с ковид, откриха на баща ми диагноза, която ни разтърси. За жалост няма лечение. Ние правим всичко възможно да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стас

    20 2 Отговор
    Съболезнования,красиво момиче! Бъди силна и нека Бог те закриля и насочва в пътя ти на живота. Всички ще си идем един ден,важното е да бъдем добри хора.
  • 2 МАЛКА пенсИЯ

    5 3 Отговор
    Пък аз,когато,се спомина баща ми,едни хора,ръченици,кючеци,чалга.Да му е весел,небесният път.
  • 3 Иво

    4 4 Отговор
    Времето лекува всичко,дори и най голямата болка
  • 4 Аз пък

    3 3 Отговор
    погребах майка си, ама си рева в къщи, не по медиите.