Last news in Fakti

13 Юни, 2013 13:23 23 323 1

Актриса е N1 в класация на Playboy за най-класните жени на България

  • playboy-
  • класация-
  • жени

Теодора Духовникова заема челното място

Теодора Духовникова спечели дебютното издание на класацията на PLAYBOY за 25-те най-класни жени на България. За разлика от подреждания, оценяващи абстрактни понятия като красота и сексапил, PLAYBOY реши да събере и да представи онези бляскави представителки на нежния пол, обединени от символа на самото списание – класата. А това важи с пълна сила и за Духовникова и за нейните подгласнички - Деница Гергова и Мария Силвестър.

Неминуемо ще има въпроси как Мъжката библия е подредила 25-те най-класни българки и какво въобще определяме като „класа”, затова отговаряме предварително – дефицитната съвкупност от стил, интелект и характер, от харизма и професионални успехи, чар, талант и задължителна недостъпност, които правят въпросните 25 дами най-желани в татковината.

Първата десетка се допълва от моделите Таня Илиева и Диляна Попова, певиците Мария Илиеви и Белослава, бизнесдамата Жени Калканджиева, както и телевизионните лица Валя Войкова и Никол Станкулова. Повече информация може да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 2 Отговор