Last news in Fakti

26 Юни, 2022 18:45 19 929 14

До кой Бог се доближава вашата зодия

  • зодии-
  • богове-
  • астрология-
  • символи

Днес астролозите ни представят едно по-различно “откритие”

До кой Бог се доближава вашата зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Астрологията вече е завладяла голяма част от съвременното население и все повече хора се интересуват от различни интерпретации, класации и характеристики както на своята зодия, така и на зодиакалните знаци на близките си хора. Днес астролозите ни представят едно по-различно “откритие” - до кой Бог се доближава нашият зодиакален знак. Открийте своята зодия и разберете в следващите редове.

Овен

Овните са силни, енергични и доминантни точно като Арес - син на най-мощните богове в старогръцката митология, бог на войната. Ваши символи са копието и кучето Цербер, пише actualno.com

Телец

Телците са здраво стъпили на земята, грижат се за близките си и правят всичко възможно на общото щастие. Затова и на този зодиакален знак отговаря най-много богинята Хестия - на домашното огнище.

Близнаци

Ерида е богинята на раздора и съперничеството, а към нея напълно разпознаваме любознателните и вечно стремящите се към надграждане Близнаци. Символ на тази зодия са лъкът и стрелата.

Рак

Този зодиакален знак бива най-доближен до богинята Артемида - богиня на лова, животните, плодородието и целомъдрието. Това е свързано със загрижеността към другите, която притежава почти всеки представител на зодия Рак. Също така Артемида е и богиня на раждането.

Лъв

Самовлюбените Лъвове, които винаги искат да управляват всичко и да са в центъра на вселената няма кой друг бог да бъдат освен великия Зевс.

Дева

Мъдростта, емпатията и обективното мнение на Девите карат астролозите да обвържат този зодиакален знак именно с бога на пастирите и пътешествениците, с вестителя на боговете - Хермес.

Везни

За Везните най-подходяща е богинята Афродита - на красотата и любовта. Вашето животно е гълъб, а късметлийският ви символ - огледало и раковина.

Скорпион

За Скорпионите астролозите избират богинята Деметра - на плодородието, земеделието и живота. Ваши символи са нарцисът, минзухарите, макът, пшеницата.

Стрелец

Стрелците винаги търсят приключения, забавления и адреналин, обичат купоните и могат да се веселят безкрайно. За кой бог се досещате в този случай? Разбира се, няма по-подходящ от бога на виното, веселието и театъра - Дионис.

Козирог

Козирозите са същински Аполони (бог на слънцето и музиката). От животните най-пасващи на вашия знак са вълк, гарван и гущер, а от символите - лаври, лира, триножник.

Водолей

Кой друг, ако не богът на морето - Посейдон? Същата сила, увереност и доминантност притежават и хладнокръвните Водолеи. Символи на зодията са конят, делфинът и тризъбецът.

Риби

Рибите са творчески настроени личности, които често живеят в собственото си въображение, далеч от реалността. За тях астролозите определят бог Хадес - богът на подземния свят.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Матрософ

    5 14 Отговор
    Всички русофили се доближават до бога Путин.
  • 2 зомбияк

    7 5 Отговор
    До порно ,бога на любовта.
  • 3 истина ти казвам

    4 1 Отговор
    Моя бог е пресвети Паралей!🤑🤑🤑
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бог

    12 1 Отговор
    Е само един , в трите си лица на Бог Отец , Бог Син , и Светият дух ! Това е положението !
  • 8 Тоалетна хартия

    7 1 Отговор
    В България се почита бога на идиотите...

    Коментиран от #12

  • 9 Промоций

    5 3 Отговор
    Отново гpъкo-pимcки тъпoтиЙ.
  • 10 Стефан

    9 1 Отговор
    А авторът се приближава до бога на глупостта. Бог е един и Си е дал живота за нас, за да оскърбявате с подобни заместители.Името Му е ХРИСТОС!
    Защо мътите главите на подрастващите, знайте, че носите огромна отговорност!

    Коментиран от #11, #13

  • 11 Ефросина

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Стефан":

    Няма да те разберат. Всичко ще се случи изневиделица и тогава може и да се разкаят.
  • 12 забележка

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Тоалетна хартия":

    Ще го познаете по тоалетната хартия.
  • 13 Ефросина

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Стефан":

    С това име съм кръстена на 14.08.1980 ! След Светото Кръщение е, ужас, променено както и всичките ми данни.
  • 14 Тарикат

    0 0 Отговор
    Добре е да го знаем за да се молим правилно, когато му дойде времето