Last news in Fakti

1 Юли, 2022 13:28 4 670 7

Гери от "Ергенът" отново захапа опонентките си в шоуто (ВИДЕО)

  • гергана стаменова-
  • ергенът-
  • риалити-
  • шоу-
  • виктория капитонова

Виктория Капитонова, Дениз, Людмила, Благовеста отново попаднаха под ударите на упоритата певица и модел

Гергана Стаменова е една от най-коментираните участнички от риалити формата "Ергенът". В къщата тя намери както приятели, така и врагове в лицето на другите най-одумвани и за жалост мразени момичета от публиката - Виктория Капитонова, Дениз, Людмила, Благовеста.

Въпреки че предаването приключи преди повече от месец, явно неразбирателствата между момичетата продължават и до ден днешен. Наскоро Гергана гостува на Star Reporters, където нервите ѝ не издържаха и успя да се ядоса дори на водещия Борислав Борисов. А причината е темата, която той засегна.

Певицата сподели, че още от самото начало на шоуто е била наясно, че приятелства трудно биха се родили в подобен тип предаване. А що се отнася до приятелските групички, които съществуват днес, тя директно заяви, че някой я е предупредил, че "тъпите и грозните винаги се подкрепят".

Гери Стаменова визира Людмила, Виктория Капитонова, Дениз и Благовеста. Гергана уточни, че не са грозни визуално като жени, а заради интригите, които са забъркали.

Плеймейтката разкри, че отношението към нея се е променило драматично заради това, че е отказала да бъде "срещу" Александра.

Гергана прекарва лятото си на морето и се отдава на фотосесии и плажуване. Към момента тя е в Св.Св. Константин и Елена, като дори си има и личен фотограф там.

След предаването остана приятелка с Ева, с която имат обща песен, а с Александра са в добри отношения.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бавносвяткащия юстас

    1 2 Отговор
    Гери в БГ е така, повече врагове, отколкото приятели....!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 глоги

    0 2 Отговор
    В къщата тя намери както приятелКи, така и врагИНИ...
  • 4 лют пипер

    0 2 Отговор
    А не се ли отдава на и на мъжуване?
  • 5 Дрифт

    5 2 Отговор
    Герито я харесвам, а по горе споменатите мисирки..... ами те са просто тъпи.
  • 6 Тъпи мисирки

    1 2 Отговор
    Ама ги показват по телевизора...!
  • 7 ......па

    3 0 Отговор
    Личният и фотограф/явно и спонсор/е дърт с шкембе който я снимаше и в Рим.Та и тази не е по-различна от 4те за които говори.Никой повече не се интересува от тези ергенки и ерген,идват следващите клоуни от следващия сезон.