Last news in Fakti

4 Юли, 2022 10:31 914 0

Арестуваха мъж, нахлул в дома на Тейлър Суифт

  • тейлър суифт-
  • преследвач-
  • арест-
  • влизане с взлом

Мъжът преследвал певицата и влязъл с взлом в две жилища, свързани с нея

Арестуваха мъж, нахлул в дома на Тейлър Суифт - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Тридесет и пет годишен мъж от Ню Йорк е изправен пред обвинения за нахлуване и преследване. Властите заявяват, че той е влязъл в две жилища в Ню Йорк, свързани с името на известната певица и текстописец Тейлър Суифт, съобщава Асошиейтед прес.

От полицията уточняват, че заподозреният, който е арестуван в петък, е влязъл в една от жилищните сгради, разположени в Трайбека, на 26 март. Той си е осигурил достъп "през незаключена врата и е останал незаконно", преди да избяга, когато охраната го открива, допълват разследващите.

На 12 юни същият мъж влиза в друга жилищна сграда, свързана със Суифт, разположена на същата улица, и "отправя заплахи през интеркома към 32-годишна жена", според говорител на властите.

Тейлър Суифт и преди е имала проблеми с предполагаеми преследвачи. През 2018 г. полицията открива мъж, който нахлува в нейната градска къща в Трайбека, и дори остава в жилището да подремне.

Същата година, мъж от Колорадо е арестуван пред дом в Бевърли Хилс, собственост на Суифт, с нож, въже и боеприпаси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА