Last news in Fakti

4 Юли, 2022 14:32 4 458 5

Откриха труп, зазидан в стената на известен бар

  • бар-
  • стена-
  • зазиждане-
  • труп-
  • убийство-
  • ница-
  • франция

Собственикът на заведението признал за инцидента, довел до смъртта на открития в стената труп

Откриха труп, зазидан в стената на известен бар - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Управителят на бар L'Atrium в Ница беше арестуван по подозрение в убийство, след като човешки останки бяха открити заровени в стената на винарската изба на заведението, предава pochivka.blitz.bg.

Популярният сред туристите бар L'Atrium във френския град беше затворен в сряда, 29 юни, след съобщения за откриването на тялото на неизвестен мъж в стената на винарската изба на заведението.

Според източници от полицията служителят е признал вината си – казал, че е извършил престъплението след свада и по този начин искал да укрие доказателствата. Отбелязва се, че прокуратурата е започнала разследване на изчезването на мъж в европейския курорт, чиято самоличност не се разкрива още през септември миналата година.

В избата на бар L'Atrium кървави петна привличат вниманието на разследващите и в резултат на по-задълбочено претърсване е открито тяло, което се разлагало в стената.

Новината предизвика истински шок сред редовните посетители на заведението и жителите на Ница, тъй като барът се слави с приятелската си атмосфера и е популярно място сред туристите. Така че за някои потребители на мрежата случаят напомни сюжета на филм на ужасите.

„Представете си колко хора са успели да изпият коктейл или чаша бира в този бар, докато до тях имаше труп. Еха", написаха те.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 1 Отговор
    В Слънчев Бряг колко ли има в основите на хотелите
  • 2 Соваж бейби

    9 2 Отговор
    Нищо ново под слънцето бетонен костюм номера на мафията от едно време ,със сигурност има такива и по панелките на България .Бетонени обувки също са намерили своето приложение в природата.
    Синдикатът на престъпниците -Жан-Мишел Шарлие, Жан Марсили ,"Няма нищо тайно, което да не стане явно",Козаностра ,има и други номера във филма на Тарантино -Глутница кучета /ферма с прасета и на какво са способни ,няма следа най доброто изчезване /После беше показано отново в ZeroZeroZero сериала създаден от Стефано Солима, Леонардо Фасоли и Маурисио Кац
  • 3 Жорж

    10 0 Отговор
    И кво пречи трупа да си пият бирата , че не ми е ясно.
    Докторите редовно си пият питието в такава среда.
  • 4 Бай Лисан

    5 0 Отговор
    При тези цени на строителните материали е нормално да стане така.
  • 5 НалиВенелино

    2 1 Отговор
    Путин е виновен за разложението .