Last news in Fakti

10 Юли, 2022 10:40 1 648 3

Карлос Сантана отложи шест концерта, след като колабира на сцената

  • карлос сантана-
  • отложи-
  • концерти-
  • сащ-
  • припадна-
  • на сцената

Легендарният китарист припадна във вторник на сцената по време на концерт край Детройт

Карлос Сантана отложи шест концерта, след като колабира на сцената - 1
Снимка: БГНЕС

Китаристът Карлос Сантана отложи шест концерта, след като колабира на сцената по време на своя изява край Детройт по-рано тази седмица, съобщи Си Би Ес, цитира БТА>

Музикантът е на турне "The Miraculous Supernatural 2022" в Северна Америка за представянето на албума си "Blessings and Miracles", издаден миналата година.

От неговия екип обявиха, че причината за инцидента е "сериозно топлинно изтощение и дехидратация". Китаристът, който е на 74 години, се нуждаел от повече време, за да се възстанови.

"Карлос е добре и няма търпение скоро да се върне на сцената. Той просто има нужда от почивка", обясни неговият мениджър Майкъл Врионис. "Сантана дълбоко съжалява за отлагането на предстоящите изяви; но здравето му е нашата грижа номер едно. Той очаква с нетърпение да види всичките си фенове много скоро."

Легендарният китарист припадна във вторник на сцената по време на концерт край Детройт, щата Мичиган. След като лекарски екип му оказа първа помощ, той бе откаран в в болница.

Карлос Сантана, който е роден в Мексико, написа по-късно във Фейсбук: "Забравих да хапна и да пия вода".

В началото на декември м.г. музикантът претърпя успешна сърдечна операция.

Китаристът е носител на десет награди "Грами".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    5 0 Отговор
    От ваксата е.
  • 2 въпросче

    0 2 Отговор
    Защо тия стари хора не си гледат семействата и здравето,а са хукнали по концерти? Имат си всичко-къщи,коли,пари,съпруги. Хайде,да кажеш,че са с българска ,малка пенсия,иди-дойди,но те са милионери. Време им е да си гледат внуците и внучките. Ааама-ха! Не ми се гледат дъртотии!
  • 3 Най-великиятт

    3 0 Отговор
    Китарист за всички времена!
    Не свири а направо говори чрез китарата!
    Бързо и безпроблемно възстановяване на великия Карлос Сантана!