Last news in Fakti

11 Юли, 2022 12:31 1 985 3

Преследвач нахлу в дома на Селена Гомес, друг сътвори куп бели пред вратата ѝ

  • селена гомес-
  • нахлуване-
  • нахлуване с взлом-
  • дом-
  • певица-
  • актриса

Това е втори подобен случай за певицата и актриса в рамките на близо месец

Преследвач нахлу в дома на Селена Гомес, друг сътвори куп бели пред вратата ѝ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Охранителите на Селена Гомес явно добре си вършат работата, защото се справят с истински странни случаи през последните седмици в дома ѝ... включително и нелегални нахлуване в имота ѝ рано сутринта в неделя, предава TMZ.

Източници от полицията в Лос Анджелис разказват, че полицаите са арестували мъж, докато се опитвал да се отдалечи от дома ѝ, но охраната на Селена вече го била хванала в крачка. Те разказали на изданието, че заподозреният е прескочил оградата около 1 ч. през нощта, заради което охраната веднага повикала полиция.

Човекът се опитал да избяга, но отзовалите се полицаи го намерили да се разхожда из квартала. Когато го хванали, той казал, че просто искал да се срещне със Селена.

Това изглежда сравнително невинно в сравнение със сходен инцидент преди няколко седмици в дома на звездата от "Само убийства в сградата". Източници на TMZ твърдят, че на охраната отново ѝ се наложило да повика полицаи, когато друг мъж написал името на Селена върху матрак, като използвал нещо, което изглеждало като кръв... и след това запалил матрака!

Охраната казва, че този човек не е успял да влезе в имота, а всичко се е случило точно пред портата ѝ. Селена не е била вкъщи по време на двата инцидента, но все пак постъпката е меко казано плашеща.

Полицаите са хванали мъжа със запаления матрак, но все още няма допълнителна информация по случая. И двамата "фенове" на Гомес са задържани.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кленя

    8 1 Отговор
    сигурно му се е акало на човека
  • 2 Не ми се вярва

    5 1 Отговор
    Човекът се опитал да избяга, но отзовалите се полицаи го намерили да се разхожда из квартала. Когато го хванали, той казал, че просто искал да се срещне със Селена. - По скоро се е срещнал, погукали са си и после си е излязъл.
  • 3 Измислена

    1 0 Отговор
    жаба.