13 Юли, 2022 15:57 10 989 9

4 ужасяващи пророчества на Нострадамус ще се сбъднат скоро

  • пророчество-
  • нострадамус-
  • апокалипсис-
  • бъдеще

Мнозина, добре запознати с пророчествата на Нострадамус, смятат, че 4 от пророчествата му ще се сбъднат много скоро

4 ужасяващи пророчества на Нострадамус ще се сбъднат скоро - 1
Снимка: Shutterstock

Мишел дьо Нотредам или Нострадамус е френски лекар, алхимик и фармацевт. Днес името му е нарицателно. Досега е имало много пророчества, идващи от него, които са се сбъднали до една или друга степен, пише jenata.blitz.bg.

Според хроникьорите обаче не всичко от прогнозираното от Нострадамус вече се е случило, някои от нещата тепърва предстоят на човечеството и това, което скоро ще последва не е никак хубаво.

В следващите редове ще ви разкрием 4 пророчества на Нострадамус, които тепърва предстои да се сбъднат, но случат ли се, целият свят ще се сблъска с невиждани събития.

„Рибите ще се варят в моретата“. Това казва той, като според някои пророкът визира глобалното затопляне. Необичайните горещини по думите му ще доведат до суша, последвана от наводнения като в Библията. Тези проблеми ще доведат до нарушаване на глобалната сигурност и световната стабилност.

"Хората да очакват икономически сътресения." Те ще настъпят заради споменатите природни бедствия. Според пророчествата парите могат да загубят стойността си, а хлябът ще стане недостъпен продукт като черния хайвер.

- Гладът ще доведе до войни, броят на бежанците ще се увеличи драстично. Хората ще започнат да търсят отчаяно място, където няма въоръжени конфликти и жестоки сблъсъци.

- Най-ужасната катастрофа според Нострадамус започва във всеки от нас. „Ще престанем да съчувстваме на близките си. Ще се грижим само за парите си и собственото си благо, без да обръщаме внимание на природата, която ще вика за помощ. Последиците от това ще са непоправими“, казва той.

По думите му 2022 година ще бъде повратна точка за мнозина и именно всеки от нас е отговорен за общото благо на света.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    34 1 Отговор
    Няма такива пророчества!
  • 2 Малинка

    23 5 Отговор
    Има много източници за това какво ще се случи със Земята. Аз съм работила в тази сфера и знам много неща...Важното е, че няма да има свършек на Света. Но ни предстоят много тежки времена докато дойде Второто пришествие на Христа..никъде в източниците не пише година, а събития...

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Любител

    32 2 Отговор
    Най-много обичам такива скалъпени статии - какво казала Ванга или Нострадамус!!!

    Коментиран от #9

  • 5 Соваж бейби

    9 3 Отговор
    Някой се случиха преди корона пандемията имаше пак зверска жега ,от пустинята горещини „Рибите ще се варят в моретата“ не знам дали се е отразило в България .В Франция по язовири ,реки ,и частни басейни рибите измираха буквално сварени от горещините ,водата достигна над нормалното за живота на рибите и в морето имаше случаи не толкова драстично .Баба Ванга също има много точни предсказания не бива и тя да се подценява .
  • 6 Одит

    9 1 Отговор
    Браво! Това за черния хайвер го няма в пророчествата!
    Белогварвейка си остана Мария.
  • 7 Малинке

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Малинка":

    От тировете ли научи тези неща космополитна личност ще излезеш я лекувай страстите и не философствай
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мир в душите ни

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Любител":

    Винаги са ми интересни тези стстии, в които пише конкретни години или дори дати. Никога предсказанията не са толкова специфични. Те идват от по-висше ниво, кето календара е абстрактно понятие.