19 Юни, 2013 14:47 1 907 0

Концертът на Теди Ганчева и Орлин Павлов роди нов дует

  • концерт-
  • теди ганчева-
  • орлин павлов-
  • нов дует

Решение за съвместен проект взеха Орлин Павлов и Теди Ганчева след концерта на 17-годишната варненка с участието на звездата. Концертът беше трети за младото дарование, възпитаничка на Студио Да. Теди представи световни хитове на сцената на Летния театър с постановка на майсторката на хореографията Нина Козина.

Нейните танцьори от балета „Арт денс“ направиха уникално шоу по време на изпълненията на Теди Ганчева. Самата Теди се включи във всички хореографии на балета и показа певческа и танцова класа. Песните, които изпълни, заслужиха аплодисментите на публиката, а „Катерино моме“, представена с много красив танц, просълзи зрителите в Летния театър.

В пищното шоу блеснаха и тоалетите на танцьорите и певицата, които бяха бляскави и стилни в черно/бяло, бяло, червено и сребристо.

Варненката пее от 6 годишна, преди 4 години издаде първия си самостоятелен албум  с песни на Виктор Стоянов, Красимир Гюлмезов, Доно Цветков,  Климентина Терзиева и Емилиян Владев. След успешното си представяне на първия си концерт-спектакъл, Теди Ганчева ще работи по записването на денс парче.

На сцената се изяви и любимецът на дамите Орлин Павлов, който изпълни най-добрите си хитове и обеща да го гледаме есента в нов български филм. Към него на сцената се присъединиха талантливи деца от публиката, които показаха завидни танцови умения и предизвикаха звездата да застане на глава и да прави пируети. „Не съм се забавлявал толкова на концерт от 6-7 години“ сподели Орлин Павлов след танцово-акробатичните си изпълнения и обеща, че до края на годината ще запише  дует с талантливата Теди Ганчева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА