Last news in Fakti

19 Юли, 2022 22:30 2 814 6

Какво трябва да дадете на всяка една зодия, за да имате щастлива връзка

  • зодия-
  • щастлива връзка

Раците са много романтични хора и имат нужда от любов повече от всяка друга зодия

Какво трябва да дадете на всяка една зодия, за да имате щастлива връзка - 1
Снимкa: Shutterstock

Всички зодиакални знаци са различни - техните нужди и желания могат да варират значително. Какви знаци ценят в отношенията, от какво се нуждаят и от какво не харесват? Астролозите ще ни кажат сега.

Овен

Овенът е упорит, но точно това го прави очарователен. Обикновено знае точно какво иска, включително и в една връзка. Овните изразяват мнението си открито, така че партньорът им ще трябва да бъде търпелив. Но можете напълно да разчитате на него – Овенът е открит и не таи злоба в пазвата си. Той очаква същата честност и откритост от партньора и то няма да търпи мръсни игрички.

Телец

Телецът обича да живее красиво и търси партньор, който се стреми към същото. Независимо дали става въпрос за чувствените удоволствия от добрата храна и напитки, докосването и галенето е супер важно за Телеца. Той високо цени физическото удоволствие. В отношенията е последователен и лоялен, но изисква същото и от партньора си. Телецът е собственик и не търпи конкуренция. Липсата на чувства в отношенията буквално го убива.

Близнаци

Близнаците са много общителни, интересите им са разнообразни. Те са постоянно в движение и имат нужда от вдъхновение в ежедневието си. Следователно, биха зарязали всеки скучен, консервативен партньор. Имат нужда от някой за дълги разговори и експерименти - партньор, който споделя техния ентусиазъм. Ако можете да предложите на Близнаците достатъчно разнообразие и интелектуални разговори, връзката ви ще бъде хармонична. Скуката, тесногръдието и изключителната привързаност карат Близнаците да бягат.

Рак

Раците са много романтични хора и имат нужда от любов повече от всяка друга зодия. Самотата е най-трудното изпитание за Рака. Той обаче се нуждае и от известна свобода в отношенията, не може да е ограничен. Способен е на много дълбоки чувства и може да даде много любов, така че, верността за него не е празна фраза. Ракът е много уязвим и се опитва да се предпази от критика и разбито сърце. Затова партньорът трябва да внимава в думите си и да бъде сериозен.

Лъв

Лъвът се нуждае от свобода - той се радва на живота, научава нови неща, празнува и се усъвършенства. Ето защо в една връзка той се нуждае от партньор, който да е всестранно развит. Някой, който да го успокои и при който може да се връща отново и отново. Един вид да се превърне за него оазис на спокойствието, осигуряващ необходимата сигурност и топлина.

Дева

Девата има доста прям характер. Ето защо тя търси партньор, който цени това качество. Девите държат много на справедливостта и баланса. Освен това са чувствителни и се нуждаят от съпричастен партньор, който да ги разбира и да може да види какво се крие зад тяхната хладна фасада. Ако Девата е намерила честен, разбиращ, верен партньор, тя ще хвърли целия свят в краката му.

Везни

По природа Везните предпочитат балансирана връзка, в която никой от партньорите не инвестира повече или по-малко. Везните нямат нужда от кавги и постоянни спорове. Освен това държат и на външния вид на партньора - техните идеали и естетически изисквания са доста високи. И обикновено се нуждаят от повече време, за да се поддадат на чувствата си.

Скорпион

Скорпионите често се смятат за трудни, но във връзките са страстни. Скорпионът е честен и открит. Разбира се, има и друга страна на този знак: понякога може да бъде сложен и непримирим. Винаги има собствено мнение, от което не отстъпва дори на милиметър. Затова и Скорпионът търси партньор, който да го приеме напълно. Той трябва да бъде лоялен, мъдър и любящ.

Стрелец

Стрелецът е чаровен и интересен партньор. Лесно печели сърцата с чара си. Въпреки това, се нуждае от известна стабилност и приемане от партньора в една връзка. Скучните отношения, без плам, без искрица ужасно плашат Стрелците. Те обожават да откриват нови неща, да пътуват и да учат. Партньорът трябва да подкрепя интересите на Стрелеца и да не го държи на каишка.

Козирог

Козирогът е активен. Отличава се с чувство за дълг, отлична издръжливост, съчетана със самочувствие и решителност. И изборът на партньор за него не е лесен. Всеки, който иска да спечели сърцето му, трябва сам да направи първата крачка. Въпреки това, веднага щом Козирога реши да започне сериозна връзка, той се превръща в най-верния партньор. За него е важно да бъде глава на семейството и да взема решения.

Водолей

Водолеят има свои собствени характеристики. Той винаги се бунтува малко и осъжда тесногръдието. Водолеите познават невероятно много хора. Не е изненадващо, защото свободният им стил действа като магнит за хората. Ако искате да спечелите сърцето му, трябва да знаете едно - никога не ограничавайте свободата му . Водолеят никога не може да бъде с някой, който го е стиснал в здрава хватка.

Риби

Рибите търсят някой, който ги изслушва и винаги е готов да отговори на нуждите им. Защото са много чувствителни. Ако партньорът е невнимателен или не осъзнава страховете им, стресът и безпокойството започват да ги разяждат отвътре. Но ако сърцето на партньора е чувствително и любящо, той ще получи пълна възвръщаемост. Рибите са много верни и грижовни партньори.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е.Караманска

    4 6 Отговор
    "...можете напълно да разчитате на него/нея – Овенът е открит и не таи злоба в пазвата си. Той очаква същата честност и откритост от партньора и то няма да търпи мръсни игрички." Нямам какво да добавя.
  • 2 4321

    0 0 Отговор
    Никой не е напълно открит.

    Коментиран от #3

  • 3 Е.Караманска

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "4321":

    Интервю с Карамански до преди 5-6 години още се размяташе из интернет. Журналистка го пита "Какво харесват у теб жените? Отговор🤣 Да ти кажа или да ти покажа".
  • 4 Браво,

    3 0 Отговор
    ама дрън, дрън ярина! Всяка зодия иска едно и също!
    "Кино, опера и театър, всичко това е вятър!
    Всякакъв вид култура се върти около .... Окото! "
    Радой Ралин
  • 5 Дъртата с прическата

    1 2 Отговор
    Като се сетя за други скорпиони и самочувствието ми го няма съвсем, преди всичко, един скорпион е красив и интелигентен.... това ако е лъжа, нека някой,, честен,, ме оспори....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.