Last news in Fakti

22 Юли, 2022 12:32 22 794 34

Любопитни новини за Дарина Павлова

  • дарина павлова

Запознати издават, че тя работи по нов касов филм, за който ще говори през есента

Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 година Илия Павлов – Дарина Павлова, предизвика фурор на кинофестивала в красивия пристанищен град Иския, който се проведе за 20-и път между 10 и 17 юли.

Мадам Мулти беше специален гост на феста и се запозна с Андрю Гарфийлд, станал световноизвестен с ролята си на Спайдърмен.

Дарина Павова отседна в петзвездния хотел „Реджина Изабела”, като нейни съседи по апартамент бяха актьорът Рон Мос, повече познат като Рич от „Дързост и красота”, и жената на Стинг – актрисата и продуцент Труди Стайлър. Българката беше почетен гост на всички премиери и галавечери и беше в компанията на своя пиар Сандро Рубини.

Всички очакваха тя да заведе в Иския и новото си гадже – младият и талантлив италиански ортопед и пластичен хирург Джовани Анджолини, който беше специален гост на рождения ѝ ден на 30 май. Оказа се обаче, че хубавецът с тяло на Аполон всъщност има връзка с бившата жена на Ерос Рамацоти – тв водещата Мишел Хунцикер.

Медиите на Ботуша не спират да пишат за най-новата светска двойка, като публикуват и техни папарашки снимки. Влюбените бяха уловени на яхта по време на ваканцията си в Сардиния през юни. 41-годишният красавец е завършил медицина, специализирал е ортопедия и травматология, но сега работи основно като пластичен хирург. През 2015-а става известен с участието си във ВИП Брадър, където го избират за най-горещия лекар, пише "Галерия".

Не е ясно какво тогава го свързва с Дарина Павлова и откъде тръгна горещият слух, че са гаджета. Може би двамата са просто близки приятели или той се грижи за външния ѝ вид, защото Дарина в желанието си да изглежда млада, не спира да си прави интервенции. Двамата излизат заедно в една компания в Рим, където Дарина живее сега. Тя обитаваше архитектурно бижу като от приказките в топ центъра на Рим, което беше превърнала в място за светски купони и партита за важни персони от италианския и световен елит, но преди години го продаде. Свръхзадачата ѝ беше да стане фаворитка на Силвио Берлускони, припомнят светски хроникьори от Ботуша.

Богаташката вдовица имаше афера с бившия италиански премиер, но до сватба така и не се стигна. Двамата се запознават във Вашингтон през 2004-а, след като Илия Павлов е убит. „Започнах да уча италиански и се преместих в Рим. Никога няма да мога да забравя първата ни нощ заедно. Продължавах да си повтарям: удивително. И днес той още ме подиграва, когато си припомняме преживяното”, разказа преди време Павлова. Аферата им продължава години наред, като с времето тя става все обрана в разказите си за Берлускони и твърди, че със Силвио всъщност са много добри приятели. В интерес на истината именно той помага на Дарина да се нанесе в луксозното жилище в центъра на Рим. Вдовицата на Илия Павлов обитава повече от десетилетие архитектурното бижу, което е част от сграда, приличаща на дворец, построена през далечната 1800 година по проект на именития архитект Валадиер.

След Берлускони Павлова излизаше с младия актьор Джулио Берути, роден в Рим. 21-годишната им разлика никак не притесняваше Мадам Мулти и тя афишираше връзката им под път и над път. По едно време дори се заговори, че той ѝ е предложил брак, но в крайна сметка двамата се разделиха, а Дарина напусна Рим. Запознати от най-близкия ѝ кръг твърдят, че тя си е купила нова страхотна къща в италианската столица. Това не ѝ пречи често да отскача до Америка, където също има имоти.

А през есента отново ще стегне куфарите за Дубай. Там живее доведената ѝ дъщеря Венцислава, която е омъжена за Тарек Микнас, чийто баща е един от най-богатите мъже в Близкия Изток. Той притежава огромна империя в хотелиерската индустрия, има бизнес с недвижими имоти и е собственик на една от най-мощните рекламни агенции в Дубай. Венцислава е от първия брак на Илия Павлов с Антоанета Чергиланова. Тарек и Венцислава са семейство от 2014-а и живеят в Дубай с двете си деца. Въпреки че Дарина е мащеха на Венцислава, двете са в прекрасни отношения и Мадам Мулти често живее като принцеса в Дубай. На своите партньори от различни държави Тарек я представял като посредник по инвестиции и развитие.

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство. Запознати издават, че тя работи по нов касов филм, за който ще говори през есента, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    117 0 Отговор
    Любопитното е защо спечеленото незаконно от убития й съпруг не бе иззето в полза на държавата, а сега Даринка си го харчи по лукс, екскурзии и млади любовници. Мисирки, задавайте този въпрос.

    Коментиран от #9, #11, #32, #34

  • 2 Пламен

    79 2 Отговор
    За мен, това не е пюбопитно.
    Любопитното беше преди години, когато се отвориха досиетата и се оказа, че Илия и Дарина са били агенти на комунистическата ДС и са писали донесения един за друг.

    Коментиран от #7

  • 3 мутресата Павлова

    95 1 Отговор
    Била работила, моля ви се. И тая като повечето тукашни богаташи няма един трудов ден в живота си, но иначе парадира с луксозен живот и какви ли не глезотии, за които нормалните хора не подозират дори че съществуват на този свят. Била работила...Трябваше да й вземат всичко и да я пратят да работи шивачка за 700лв.

    Коментиран от #8

  • 4 Дари на Павлова

    42 0 Отговор
    Тя работи по нов касов...апарат.
  • 5 Малко

    31 2 Отговор
    Лубрикант , и ще я ококорим !
  • 6 Даринкее..

    36 1 Отговор
    И ти одърте.. Събира се с най-великите люде на 20-21 век..От Казанлък си,62 набор,в МГ учи,аз съм ти бати с 2 години..Ако е рекло Небето,и аз искам да ти го натегля,макар че грам-величие няма в мене..
  • 7 КПСС БКП

    33 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пламен":

    Любовта към партията БКП и службите й ДС е по-силна от тази към съпруг или съпруга.
    Много уж обичащи се двойки са си вършили подобни мръсотии.
  • 8 булгариа

    59 2 Отговор

    До коментар #3 от "мутресата Павлова":

    Тази е първа приятелка с една друга простакеса и бездарница - баба Марта Вачкова, станала известна единствено заради името на талантливия си баща.
  • 9 Соваж бейби

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "хахаха":

    По скоро другата версия ,кой каквото трябва е взел от парите.Човека не беше глупав ,има банки и банки и трезори .....,има и скривалища идеи много.Можеш да скриеш дори и под теракота,когато ти трябват чупиш плочки и земаш .

    Коментиран от #28

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мимч

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "хахаха":

    Абе много си прав да ти кажа и аз често си задавам този въпрос,но то си има и отговор.Корумпирана държава ,закони не я ловят и парити си остават при крупиета...Има и за тях има и за тази разхайтената блогърка има и за правосъдието ,пардом кривос.....
  • 12 Ссссс

    27 0 Отговор
    Тая си плаща за да ходи по тия места.
  • 13 Тома

    33 0 Отговор
    Стара пастърма
  • 14 Ссссс

    35 3 Отговор
    Доста е грозна, въпреки парите и пластиките.
  • 15 Мюнхен

    26 1 Отговор
    И тая е измислена "звезда" и с нищо не може да ме впечатли .Има и по-приятно неща от тези с които се хвали.За сега си живеем по-добре от нея.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 шейх Ибенаминдер

    25 2 Отговор
    на дърт битирмиш камората взе ахциите като и плати в твърда и крива валута. Силвио такива развалени пици не яде.На българите парите отидоха за силикон и банани.бананова республик.
  • 18 в ареста

    22 1 Отговор
    Гешефф тая що не я привикаш като Черепахофф- тая повече краде и нищо не остави след себе си . Черипахофф поне музей направи,а тая пиг какво -зиликон и гуйна??
  • 19 е стига де

    35 1 Отговор
    какво ми котирате хора дето трябва да са в затвора... едва ли не да се вазхищаваме... на престъпници.. никога няма се оправим, никога..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Дика

    32 0 Отговор
    Парцалеса с крадени пари с три думи...
  • 22 Мулти крадла

    37 1 Отговор
    Предизвикала била фурор, някаква си 60 годишна пластмасова пастърма...бе вие добре ли сте, честно? Какво ни я навирате, цял живот живее с крадените от мъжа й престъпни пари.
  • 23 Гимназизка

    7 1 Отговор
    Ееехххх....!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Както

    3 0 Отговор
    в приказките. От простовато селско моме до буржоазен богаташки елит. Да, произхода на парите и е криминален, всеки го знае….дано всеки ден да пали свещ за Илия Павлов.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 бунака

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Имаше един наркобос който беше изкопал дупка два метра под пода на кухнята си,беше го напълнил с пачки и беше го залял с 1 метър бетон и най скъпия италиански фаянс.Когато го закъса за пари почна да го отваря и за негова изненада скривалището беше празно.
  • 29 евала

    1 6 Отговор
    на жената.
    сама се бори и успява.
    защо и завиждате.
    само че парите на илията са у доган и сие обкръжение....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 защото,

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "хахаха":

    по времето на Илия Павлов нямаше КПКОНПИ, а и да имаше все тая. А Даринка ( като всяка умна жена, която си знае цената ) каквото е заработила да си го харчи със здраве. Няма нужда от такива статии през седмица, а и никой не се интересува от нейния личен живот.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хахаха":

    Питай Корнелия Нинова и кандидат бухалката Рашков.Тяхната партия ги създаде тези най-богати българи да оберат народа и да пълнят партийните каси.Та така....На кой мафиот конфискуваха институциите парите-на никой.Защото са свързани с нароилите се от БКП партии.