Last news in Fakti

29 Юли, 2022 18:44 2 478 3

Уил Смит се завърна от изгнанието с видео-извинение към Крис Рок и майка му (ВИДЕО)

  • уил смит-
  • крис рок

Той прекара няколко месеца в самоизолация след инцидента на Оскарите

Уил Смит се завърна от 4-месечното си изгнание от публичното пространство, като публикува видео, в което прави опит, за да се извини на Крис Рок за шамара, който му удари по време на церемонията за Оскарите.

Свързах се с Крис и отговорът беше, че той все още не е готов за разговор и ще ме открие, когато реши. Искам да ти кажа, Крис, че ти се извинявам. Поведението му бе неприемливо и аз съм тук, когато си готов, да говорим“, каза Смит във видео-обръщението си на своя YouTube канал.

Екшънзвездата изглежда се опитва да бъде максимално искрен с аудиторията си, като през цялото време се долавя усещането, че страда сериозно за инцидента, но, когато става въпрос за актьор и то със спечелен Оскар зад гърба си, винаги ще има съмнения, че проявата може и да е режисирана. Така или иначе обаче беше важно да видим опит от Уил Смит, за да признае грешката си и да поднесе извиненията си към всички засегнати.

Той реши също така да се извини и на майката на Крис - Роуз Рок, която призна, че лично е усетила плесницата в собственото си лице, когато е видяла случилото се на сцената.

Смит призна още, че отношенията му с Тони Рок - малкият брат на Крис, най-вероятно никога няма да са същите, защото двамата са били дългогодишни приятели, но онзи шамар е афектирал и него.

Сред извиненията чухме още такива към семейството и близките на самия Смит, както и към почитателите му, голяма част от които в социалните мрежи заявиха, че са останали разочаровани от деградацията на идола им. От видеото изглежда, че актьорът съжалява най-много за своите фенове, които на практика го превърнаха в звездата, която е днес.

Оттук насетне предстои да разберем дали светът е готов да даде втори шанс на Уил Смит. Самият той не търси оправдание за действията си, а единствено прошка, защото няма частица от него, която да оправдава импулсивната му постъпка, както сам споделя. Може би всичко сега зависи от позицията на Крис Рок.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка  🇷🇺

    6 1 Отговор
    "...защото няма частица от него, която да оправдава постъпка му....." - ква циганска "драма", просълзих се.....два пъти. Бах и мухъла 😄😄😄
  • 2 кольоо

    0 2 Отговор
    За мене си е още гоуем
  • 3 Асдфг

    4 0 Отговор
    По голям расист от тоя няма, толкова да мрази белите, че даже неможе да го скрие сИГАНА!