1 Юли, 2013 09:33 1 260 0

Голямо аниме събитие на 6 юли в София

  • геймъри-
  • събитие-
  • интерпред

За осма поредна година, AnimeS-bg.com организира грандиозно аниме събитие, което ще събере аниме фенове, геймъри и K-pop танцьори от цялата страна. Интерпред или още известен като Световен Търговски Център на България, ще приюти посетителите на рождения ден на 6 юли (събота) от 11:00 часа.

Грандиозното събиране на аниме фенове привлече вниманието на сериозни спонсори и партньори, които ще допринесат за покачването на адреналина по време на мероприятието.

На разположение ще бъдат три зали, като в главната зала Ви очаква сцена с 12 метров кино екран. В нея ще се проведе дългоочакваното косплей шоу, K-pop dance battle, презентации, както и награждаването на победители от различни турнири, конкурси и томболите. Косплей шоуто включва фенове с костюми от анимета и игри, които ще разиграват атрактивни сценки.

В останалите две зали, ще се провеждат гейминг турнирите по Tekken Tag Tournament 2 (PS3), StarCraft 2 (PC) и League of Legends (PC). Също така, в тях ще може да се насладите на множество други игри като Magic the Gathering, „Игра на тронове“ (Game of Thrones), World of Warcraft TCG, Yu-Gi-Oh, Go, технологични демонстрации и много други.

Организаторите на събитието са подготвили много награди под формата на томболи за всички посетители, изложбени щандове, торта за 300 човека и още много други награди и изненади.

Билетите за събитието ще се продават на място, а цените им са 10 лв. Децата под 14 годишна възраст са с вход свободен!

За повече информация може да следите във фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА