Last news in Fakti

22 Август, 2022 15:45 9 071 3

Таро карти за всяка зодия: Какво ни очаква през септември?

  • карти таро-
  • зодии-
  • септември-
  • прогноза

Септември ще бъде интересен за всички знаци от зодиака

Таро карти за всяка зодия: Какво ни очаква през септември? - 1
Снимка: Shutterstock

Карта на месеца: Отшелник (Голяма Аркана)

Септември ще бъде интересен за всички знаци от зодиака. Това е моментът да забавите темпото, да се оттласнете и да започнете да се движите нагоре. Имате нужда от добра основа, за да излетите бързо. Създайте го в себе си. Отговорете си честно на въпросите: „Какво искам?“, „Къде е моят път?“. Ще има желание да останете сами. Септември е чудесно време да отидете на почивка, да прекарате време сред природата на тишина и спокойствие, без суета, пише tialoto.bg.

Овен: Принцесата на дисковете

Септември ще е спокоен, месец на стабилност и благополучие. Но това е затишие пред буря – в главата ви има много идеи, които все още чакат реализация. Не трябва да бързате, трябва да изградите план с план. Вие сте на път към раждането на нещо ново, красиво. Месецът ще бъде изпълнен с приятни очаквания и нетърпение. Някои представители на знака може да научат страхотни новини за очакваното попълване в семейството.

Телец: Два меча

Телец, целият фокус през септември трябва да бъде изместен към комуникацията. За вас това е печеливша инвестиция за вашето бъдеще. Отдавна сте мислили да актуализирате автобиографията си, като я изпратите на интересни компании? Време е. Дори и да няма мисли за смяна на работа, това ще ви помогне да подобрите уменията си за водене на преговори и ще повишите цената си като специалист на пазара – за да се чувствате по-уверени. Може да получите и интересно предложение за работа. На любовния фронт също всичко е активно – месецът е изпълнен с любовна кореспонденция и общуване, което може да изведе отношенията ви на друго ниво.

Близнаци: 4 купи

Близнаците ще се справят успешно в този период, но на всичко, което ще им се случва ще дават едно определение – скука. Внимавайте, тези „списъци с желания“ могат да ви отведат в емоционални състояния със знак минус. Основният съвет от картата: наслаждавайте се на всеки ден и се наслаждавайте на това, което ви заобикаля. Също така е добър месец да се отдадете на лукса, включително и при покупките – бижута, мечтана рокля, обувки.

Рак: Дявол (Майор Аркана)

Не се плашете от името на картата, страхотен месец по отношение на финанси. Отдавна ли правите планове как да увеличите благосъстоянието си и да постигнете повишение? Време е да започнете да изпълнявате плана си. Вашата харизма, способността да комбинирате несъвместимото и да вървите напред към целта си ще ви помогне. Заемете силна позиция, действайте твърдо по въпросите на финансите.

Лъв: 6 меча

Целият акцент през септември ще се измести към ума, логиката, анализа. Този месец е по-добре да изключите емоциите и да вземете важни решения въз основа на разума. „Знам къде отивам, знам какво искам, разбирам всички капани, които ще срещна по пътя. Готов съм!“ – това трябва да бъде пътят. Също страхотен месец за образование, да развиете себе си и да разширите мисленето си, да погледнете глобално на протичащите процеси и да обедините вътрешните противоречия. Всички тези компоненти ще ви помогнат да достигнете друго ниво.

Дева: Асо на дисковете

Плодороден период очаква Девите. С каквото и да се захванете, ще успеете. Вашето мото е „Вземи и направи, направи и вземи“. Време е да „станете от дивана“ и да се покажете. Създайте основа за по-нататъшно излитане. Септември е благоприятен за физически труд: отдавна ли искате да преустроите къщата си, да боядисате нещо или да засадите дърво? Време е!

Везни: Похот (Голяма Аркана)

Везни, ще имате прекрасен септември. Месец, пълен със страст и огън. Каквото и да предприемете, определено ще успеете. Всичките „Искам“ ще се превърнат в „Мое“, просто трябва да сте малко търпеливи и да положите усилия. И тогава победата ще бъде ваша. Това важи за работата и финансовата страна и разбира се, за любовта.

Скорпион: Принцесата на чашите

Скорпиони, септември е времето, когато можете и трябва да изхвърлите всички натрупани емоции. Позволете си да се заявите и изпълнете всичките си желания. Важно е да се обградите с хора, които могат да ви подкрепят и изслушват, защото през септември ще искате особено това. В личните отношения тази карта символизира нежност, период на романтика и мечти.

Стрелец: Сила (9 жезли)

Стрелци, това не е моментът да седите отстрани. Септември е времето, когато трябва да се покажете в целия си блясък – „Промяната е същността на постоянството“. Време за действие и динамика. Комбинирайте вашите женски качества (мекота, гъвкавост, способност да се грижите) и вашите мъжки качества (фокус върху резултатите, способност за поемане на отговорност) и действайте. Това ще ви донесе победа. Нивото на енергия е извън мащаба, използвайте го в полза на себе си и близките си. Можете да местите планини.

Козирог: Богатство (10 диска)

Козирозите ще имат финансов въпрос на дневен ред през месеца. Тази тема може да ви причини безпокойство и напрежение поради нестабилни доходи и несигурно положение. Възможни са неочаквани разходи, които трябва да бъдат покрити със заемни средства. Не бързайте да се разстройвате – „предупреденият е предварително въоръжен.“ Не правете прибързани покупки и се опитайте да не давате назаем.

Водолей: 8 чаши

Водолеи, уморени сте, време е да си дадете отдих през септември и да си подарите приятна почивка. Някои теми може да изискват максимално участие и внимание от ваша страна. Давайки твърде много емоции на всеки проблем, съществува риск да останете „без ток“. Бъдете по-внимателни към хората, които ви заобикалят, не позволявайте да се нарушават вашите „лични граници“. Ето защо, веднага щом почувствате, че емоциите ви дърпат надолу, направете почивка и си починете от хората.

Риби: Принцът на чашите

Риби, предстои ви емоционален месец. Голямо желание за изказване и споделяне на емоции, защото страстите бушуват вътре. Някои ситуации може да ви объркат, тъй като ще трябва да вземете решение – да следвате чувствата или разума. При разрешаване на спорни ситуации покажете своите ораторски качества, знаете как да направите добро впечатление. За да постигнете целта, ще трябва да станете по-гъвкави, да се поддадете, може би дори да се огънете под желанията на другите, но само за да ви помогне да разрешите проблема си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е.Караманска

    1 0 Отговор
    Хареса ми картата Таро за Овен зодия. Правдиво звучи и е изпълнимо.
  • 2 Гледачката от махалата

    2 0 Отговор
    Тези неща всичките са точно за,, ваште преятелки,... ама до едно....!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.