Last news in Fakti

24 Август, 2022 15:15 2 577 8

Вижте кои ще са водещите на "Звездите в нас" (СНИМКИ)

  • звездите в нас-
  • водещи-
  • ненчо балабанов-
  • мария игнатова

Най-новият музикален формат стартира от септември по NOVA

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на най-новия музикален формат в ефира „Звездите в нас“, който ще стартира през септември по NOVA. Двамата любимци на зрителите ще дадат начало на епичната имитаторска битка, в която ще се впуснат цели 90 участници, разпределени в 30 отбора, а с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне един единствен претендент.

 

„Аз много дълго време чаках нещо, което да събуди любопитството ми. Много ми е интересно какво ще стане, нямам търпение да започнем шоуто. Всички 90 участници са добри. А най-любопитното за мен е това, че макар да са в отбори, всеки ще се стреми да изпъкне, защото голямата награда ще спечели само един“, сподели Мария Игнатова за новото предизвикателство тази сутрин в „Здравей, България“.

 

Екранният ѝ партньор Ненчо Балабанов също разкри вълнението си от старта на новия формат и допълни: „Ролята на водещите е да бъдат балансьори и да вдъхват кураж и доверие на тези хора, които ще излязат за първи път на голяма сцена на такова шоу и в такъв формат. Всеки един е мечтал да блесне със скрит талант. Много от тях са се изявявали пред близки и роднини, но сега ще имат шанс да излязат и пред зрители и публика. Имитацията е в основата на всичко, а всеки участник ще влезе единствено в един образ през целия сезон, и то образ, който цял живот е бил негов идол“.

 

В „Звездите в нас“ 30 отбора ще влязат в музикална имитаторска битка. Всеки отбор ще има задачата да се превъплъти в образа на една любима звезда до края на сезона на предаването, пред очите на зрителите на NOVA. Участниците са избрани след тежък кастинг и не е задължително да бъдат професионални певци или артисти. Изпълненията им на сцената по пътя към голямата награда ще бъдат оценявани от бляскаво жури, а разнообразието от звездни образи за имитация ще е голямо – от най-обичаните български изпълнители до световни величия.

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПиПи

    9 0 Отговор
    Ха,стига,бе! Вие шегички ли си равите? По-добре да бяхте сложили Фандъкова и Крум Заркоф. Ще пътуваме в трамвая с билетче от 6 стотинки. Като при бай Тошо.
  • 2 не гледам

    15 0 Отговор
    Какво да ги гледам? Великият "продуцент", завършил клоунада в СССР, върти водещите си и участниците си от шоу в шоу - до едно взети от други страни. Нали е много умен, защо той не измисли някакъв нов формат?

    Коментиран от #4

  • 3 Ужас пак този

    10 0 Отговор
    Ненчо дето се мисли за много готин и интересен ,а всъщност е супер скучен и досаден !Мария и тя се мисли за голям водещ ,но не е !Магърдич сбърка отново с водещите крайно време е да намери нови лица ,а не тези стари изтъркани плочи !

    Коментиран от #5

  • 4 боза

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "не гледам":

    Само късият смачканак Зуека липсва вече.
    Има ли шоу на Бозаджан, задължително ще води някой от лиглъото Рачков, дебеличкият Геро, Мичето Игнатова, Угрински, Ненчо и още 2-3-ма. Явно не му се дават добри пари за заплата, а тези не могат да му откажат.
  • 5 боза

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ужас пак този":

    Номер 1 досадник и преиграващ лиглъо е хРачков.
    Няма шанс да издържа повече от 2 минути негово предаване.
  • 6 волан

    5 0 Отговор
    Крачков отдавна не го гледам. Зуека избяга от България. Не му била по мярка.
  • 7 баста

    4 0 Отговор
    Поредното чалгарско шоу на Халтураджиян.Не,благодаря!
  • 8 Въх

    2 0 Отговор
    Как ги избра, господине, отново,, грешка,,.... дори,, фал,,...!