Last news in Fakti

26 Август, 2022 14:31 12 321 6

Жена скара съпруга си с майка му с помощта на срамна тайна

  • свекърва-
  • съпруга-
  • семейство-
  • тайна-
  • бременна-
  • бременност

Онлайн потребителите се разделиха на два лагера в мнението си дали младата жена е постъпила правилно спрямо мъжа си и свекърва си

Жена скара съпруга си с майка му с помощта на срамна тайна - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Потребителка на Reddit с никнейм Tough-Suit3171 сподели в мрежата как е успяла да скара съпруга си с майка му, като за целта тя използвала тайна, която свекърва ѝ с всички сили се опитвала да скрие от семейството.

Научавайки за бременността на свекърва си, тя решила, че няма как да скрие новината от половинката си. Не спестила и факта, че майка му не иска той да е близо до детето, въпреки че се срамувала от това чувство и го отдавала на хормоните, цитира разказа ѝ jenata.blitz.bg.

За бременността на свекърва си Tough-Suit3171 научила от неин разговор с обслужващия персонал на семеен празник.

Младата жена веднага осъзнала, че не може да запази чутото в тайна, тъй като двамата със съпруга ѝ не криели нищо един от друг. Освен това се страхувала, че любимият ѝ по някакъв начин ще узнае, че тя е наясно с бременността и ще ѝ се ядоса, че си е замълчала.

"Дадох на свекърва ми да разбере, че знам за тайната ѝ и че трябва да кажа всичко на съпруга си. Тя на свой ред ми каза, че все още не е готова за това и не планира да казва на никого, докато не се наложи.

Тя смяташе, че синът ѝ няма да приеме добре тази новина и ще реши, че майка му го заменя с ново дете, тъй като напоследък общуването помежду им е сведено до минимум. Освен това тя призна, че не иска той да е близо до бебето, оправдавайки се с хормоналните промени", пише Tough-Suit3171.

В крайна сметка тя разказала всичко на съпруга си и провокирала страшен скандал между майка и син. А свекървата, с която и без това имала обтегнати отношения, започнала да я презира открито и да я смята за предателка.

Мненията на останалите членове на семейството били доста разнополюсни, както и тези на потребителите на Reddit. Някои определят издаването на тайната като намеса в личния живот, други пък смятат, че за такова нещо и дума не може да става, когато говорим за отношения между съпруг и съпруга, между които не трябва да има тайни.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 3 Отговор
    Маро, откога е срамно да си бременна‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
  • 2 Не е срамно за снахата..!

    5 1 Отговор
    Ама даже е много срамна, кой пък ще оправдае такъв резил, освен такива като бабата свекърва..!?
  • 3 Бременната баба

    7 1 Отговор
    Тихо, да не чуе някой...!
  • 4 Ром Бакарди

    6 0 Отговор
    Тука има два казуса ...парво-на колко годин време е таз свекърва? Втору-ут кого точно аджеба е бременна таз свекърва? Щото нещу май съмнителну са е получило.....свекъра е най неосведомения тук или изобщо го няма никакав, а свекървата е шарила някаде сас някугу другиго. Мешана скара!
  • 5 доктор филгууд

    18 1 Отговор
    кукуригуууу! статия за деби .и.

    Коментиран от #6

  • 6 ТОНЧО

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "доктор филгууд":

    Ама нали АФтУркЪта си прибера стотиките, дреме й