6 Юли, 2013 08:00 1 017 1

Болницата в Девин отваря врати отново

  • д-р таня андреева-
  • болница-
  • девин

Днес министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева ще посети град Девин по покана на народния представител от Коалиция за България Дора Янкова и на кмета на общината Цветалин Пенков, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Рано сутринта д-р Андреева и домакините ú ще посетят местната болница във връзка с възстановяването на дейността на лечебното заведение. Веднага след това здравният министър ще проведе работна среща с кмета на Девин.

След приключване на срещата, в 10.00 часа, пред сградата на общината д-р Таня Андреева ще направи изявление пред медиите.

Посещението се реализира в изпълнение на приоритетите на правителството за подкрепа на държавните и общински лечебни заведения в малки и труднодостъпни райони на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор