Last news in Fakti

10 Септември, 2022 16:22 11 307 8

Рейтингът събра Мария Игнатова и Димитър Рачков

  • мария игнатова-
  • димитър рачков-
  • водещи-
  • шоу-
  • ефир-
  • рейтинг-
  • нова телевизия

Мария ще бъде един от първите гости в новото шоу на Рачков тази неделя

Мария Игнатова и Димитър Рачков застават един до друг в името на рейтинга на новите си предавания в ефира на Нова телевизия. Блондинката прие да е сред първите гости в новото шоу на бившия си. Тя стоя без работа с години, след като се раздели с него, но явно всичко вече е останало в миналото, и двамата са щастливи с новите си партньори, а с Рачков внезапно са станали много добри приятели.

В Нова телевизия ясно са на мнение, че ако сложат Димитър Рачков и Мария Игнатова в общо студио, рейтингът е гарантиран. Вероятно имат основание да мислят така, защото водещите дълго бяха най-популярната двойка в страната ни, а дори и след като окончателно се разделиха преди 3 години, отношенията им продължат да се обсъждат, пише Уикенд.

Ето защо в телевизията са решили да разровят позатихналите клюки около бившите влюбени, като включат блондинката в първото издание на новото шоу „С Рачков всичко е възможно“. Стартът бе предвиден за тази неделя, а пет дни по-рано от телевизията съобщиха, че той пред камерите отново ще се събере с Мария.

Откакто се разделиха в началото на 2019-а, Игнатова и Митко се избягваха дълго време. Блондинката бе изхвърлена зад борда на телевизиите, като се твърди, че основната причина за това е прекратената ѝ връзка с комика. Тя се изявяваше единствено в интернет версията на „Господари на ефира“, която тръгна, след като Нова спря шоуто, а за кратко и в „Папараци“ по бТВ.

Тези изяви обаче нямаха нищо общо с предишната ѝ блестяща кариера на водеща. Ето защо никой не се изненадваше, че Мария предпочита да не засича Митко. Щом обаче нещата са опрели до пари и рейтинг, тя е забравила неудобството да е в една и съща стая с него.

За първи път прие да гостува в „Забраненото шоу на Рачков“, а сега и в новото предаване на актьора.

Идеята да я поканят е не толкова да вдигнат рейтинга на Рачков, който се смята за гарантиран, колкото да рекламират новото предаване, претендент за рейтингов хит – „Звездите в нас“, което Игнатова ще води заедно с Ненчо Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    4 1 Отговор
    Парапета в коя ламарина е монтиран? Или ще става със закачалката!
  • 2 селянин

    11 2 Отговор
    Направо ме разплакахте с тази лИбовна история , и за това си наливам още две , и го местя два пъти !!
  • 3 Красимир Петров

    16 1 Отговор
    И двамата са ми анти
  • 4 От Варна

    12 0 Отговор
    Гледах Мария в “Черешката на тортата”. Колкото и да се стараеше, не изглеждаше много щастлива до този скучен философ, т. нар. Нойзи. За съжаление, излезнала от тази “звездна” среда, трудно ще се намести отново. А и нещо е променена в лицето, но не за по-добро. Останало и е само истеричното кикотене, но и то не звучи спонтанно и естествено. Предполагам, че новото предаване с Балабанов , ще бъде някакво измислено-нагласено, да спечелят някой лев. В България има предостатъчно артисти и шоу-халтурници на глава от населението, отдавна е ясно, че май няма хляб за всички. Дано Мария да няма сериозна причина за това излъчване, че язък за кариерата .
  • 5 М иро

    17 0 Отговор
    0т такива като тия, спрях да гледам българска телевизия
  • 6 ай ай

    7 0 Отговор
    А защо снимката е от балканската война?

    Коментиран от #7

  • 7 един от стадото

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "ай ай":

    не бе, от междусъюзническата е. И после като в нея се разпръдяха
  • 8 Иванов

    0 0 Отговор
    Тия двамата нямат наяване както и нова тв. А дали се харесат на болшинството хора не ги интересува иначе жените пропищяха от най хубавото шоу семейни войни и те го спряха отново и само в петък го дават, защо не спрат черешката не ми е приятно да ги гледат толкова хора как едни дебили млячкотят така месеци докато има хора едвам свързват двата края значи едното било сексистко Ани другото какво е ъмммм???