Last news in Fakti

13 Септември, 2022 09:24 2 682 1

Оперираха Джина Лолобриджида

  • джина лолобриджида

Бившият секс-символ падна в дома си в Рим в неделя и се наложи да постъпи в болница

Оперираха Джина Лолобриджида - 1
Снимкa: Shutterstock

Италианската актриса Джина Лолобриджида, която на 95 години е кандидат за депутат в Сената на изборите на 25 септември в Италия, се наложи да бъде оперирана в понеделник в Рим, след като счупи бедрена кост при падане. Новината съобщи съобщи адвокатът ѝ пред АФП, цитиран от dir.bg.

Бившият секс-символ, прочула се през 1952 г. с ролята си във филма "Фанфан лалето" на режисьора Кристиан-Жак, падна в дома си в Рим в неделя и се наложи да постъпи в болница, припомня БТА. Операцията ѝ била насрочена за късния следобед в понеделник, каза Антонио Ингроя.

Джина Лолобриджида е кандидат за сенатор с листата на "Суверенна и народна Италия", която според предизборните анкети няма да успее да премине прага от 3 на сто подкрепа на изборите.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.