Last news in Fakti

13 Септември, 2022 14:49 895 1

Бeд Бъни отново е начело на класацията на "Билборд" за албуми

  • бед бъни-
  • начело-
  • класация-
  • билборд-
  • албуми

Пуерториканският рапър си осигури първата позиция в чарта за десета непоследователна седмица

Бeд Бъни отново е начело на класацията на "Билборд" за албуми - 1
Снимка: БГНЕС

Пуерториканският рапър Бед Бъни си върна лидерската позиция в класацията на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието.

Той си осигури първата позиция в чарта за десета непоследователна седмица с 99 500 еквивалентни единици, продадени в САЩ от албума "Un Verano Sin Ti" за периода на отчитане.

Бед Бъни измести от върха на класацията на "Билборд" Диджей Калед и неговия албум "God Did", който тази седмица заема четвърта позиция. От него са продадени 45 000 еквивалентни единици за изминалите седем дни.

Втората позиция в чарта е за кънтри певеца Морган Уолън и продукцията му "Dangerous: The Double Album". Албумът се изкачи от пето място с продадени 48 000 еквиваленти единици за отчетния период.

С "Dangerous: The Double Album" Уолън вече е 86 непоследователни седмици в топ 10 на класацията на "Билборд" за албуми. Той е единственият соло изпълнител с подобно постижение откакто изданието започва да публикува чарта всяка седмица от месец март 1956 г.

На трето място е хеви метъл бандата "Мeгадет", която тази седмица дебютира в класацията с "The Sick, the Dying… and the Dead!". От албума са продадени 48 000 еквиваленти единици за отчетния период.

В челната петица се завръща и Хари Стайлс с албума "Harry's House", който беше на девета позиция миналата седмица. От него са продадени 43 000 еквивалентни единици, допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Ами той от години нищо не прави, латино рап и регетон, бачата, соул или латино поп голяма реклама ,голямо нещо ,срещала съм го често в класация не знам как и кой го харесва,често се чудя дали не правят шашми със сондажа преувеличаване ,заблуда ,като ги гледам и другите в класицията все от кол и въже събрани , самостоятелно парче хубаво няма .Еднодневки само това става за слушане ако го пуснат в накой бар,не за не дразни слуха много, не за лична колекция песни ,и напомня голяма настолгия по Енрике Иглесиас -
    Nacho, Yandel, Bad Bunny - Báilame (Remix)