Last news in Fakti

10 Юли, 2013 12:59 10 426 3

Жена крие "в себе си" пистолет и наркотици

  • затвор-
  • сащ-
  • метамфетамин-
  • пистолет

28-годишна жена от Оклахома, която укривала зареден пистолет във влагалището си и пликчета с метамфетамин в седалищните си части, бе осъдена на 25 години затвор, пише вестник „Дейли Мейл“.

Кристи Даун Харис била арестувана през март по време на акция за наркотици. Жената е призната за виновна по три обвинения - за притежание на метамфетамин, с намерение за разпространение, притежание на пистолет и за контрабанда в затвора.

Харис също така трябва да плати 1363 щатски долара за съдебни разходи и такси.

Проблемите със закона за Харис започнали малко преди 4 часа сутринта на 4 март, когато полицията я забелязала да седи в автомобил заедно с друга жена. При проверка на автомобила силите на реда открили метамфетамин, лекарствени средства, и 25-калибров пистолет с пълнител.

След като била отведена в затвора 28-годишната жена непрестанно се оплаквала, че трябва да отиде до тоалетната. Докато се преобличала в затворническите си одежди Харис свалила всичките си дрехи, но не и бельото, твърдейки, че е в менструация. В крайна сметка жената се съгласила да бъде цялостно претърсена. Тогава служителка на затвора забелязала, че от вагината на затворничката се подават метални и дървени предмети. Оказа се, че това е зареден 22-калибров пистолет, с три куршума.

Но откровенията не спират дотук. Според окръжният съд, както Харис се обърнала, служителката на затвора забелязала пластмасови торбички, заседнали в цепката на дупето й. Проверка установила, че съдържат метамфетамин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Heinrich

    7 1 Отговор
    .аси хралупата дето я има добре че не са изкарали някой Калашников с 4 палнителя
  • 2 Симеон Тасев

    1 1 Отговор
  • 3 трезво мислещ

    1 1 Отговор
    Ми кат нема кой да го задоволява горкото дете то кво е виновно.Само ако дойде на посещение към България не го пускайте това животно към Шипка,че да не вземе да си ръгне в чатало едно черешово топче експонат и да си го занесе у Америката.