Last news in Fakti

24 Септември, 2022 14:03 3 785 6

Лепа Брена: България е моят втори дом

  • лепа брена-
  • поп фолк певица-
  • поп фолк-
  • сръбска певица

Сръбската звезда отново посети страната ни

Голямата звезда на балканската музика Лепа Брена е в България. Тя даде специално интервю за bTV минути преди поредната ѝ среща с публиката в София на 21 септември.

В него тя призна, че приема България като свой втори дом и винаги се радва на срещите с българската публика.

„Аз бих нарекла това, което правя, добра и пламенна дипломация. Това е моята работа. Аз никога не бих могла да се занимавам с политика, защото съм прекалено искрен човек“, споделя Лепа Брена.

„На сцената и плача, и танцувам, и се забавлявам, много пъти дори съм падала. Сцената е мястото, където показвам своята искреност. Публиката знае това и усеща тази моя искреност и всъщност това е същината и смисълът на всичко. Щастлива съм, че съм популярна навсякъде на Балканите, но наистина приемам България като свой втори дом. Винаги се радвам много, когато идвам тук, а вие знаете, че серотонинът и всички останали хормони на щастието дават енергия на човек и го подмладяват.“, казва още певицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахото

    15 4 Отговор
    кака Фахрета е най голямата балканска звезда
  • 2 А защо. Лепа..?!

    2 9 Отговор
    Ти е втори дом, да обясниш на онези дето ти казват,, хвала тебе Лепа,, и ти увеличават банковата сметка.. знаеш ли защо те слушах, не толкова много, защото нямаше почти друго.какво да се прави, както и сега, скуууука..... и съседи нямаме, има само един жребец пинокио и хипо не си го дава, да пази бог от такива,, моми,,....!

    Коментиран от #3

  • 3 аре слушай си

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "А защо. Лепа..?!":

    азис и софка да не ти е скучно като развяваш уруглицата на прайда бе

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 е ти нали

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "......па":

    слушаш азис и слафчо по твито щото те концерти не правят че нема кой да иде да гледа пропаднали типове като тебе
  • 6 За прайд, аре не ми говори

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "аре слушай си":

    Че е при тебе,, аре казваш пък си и,, педофил, и,, геронтофил,, и нещо като елтън, боже цели градове и села, баби, момци и ,, моми,, тичат към тебе, как им сварваш такъв,, изрут,,.....!