Last news in Fakti

24 Септември, 2022 22:30 48 997 22

Хората, родени на тези дати, имат специална мисия в живота

  • дата-
  • рожден ден-
  • нумерология-
  • мисия-
  • житейска мисия

Нумеролозите подчертават, че хората, родени на някоя от тези дати, носят специален кармичен дълг

Хората, родени на тези дати, имат специална мисия в живота - 1
Снимка: Shutterstock

Датата, на която е роден човек и съвкупността от числа и подредба на звездите в онзи заветен момент, определя до някаква степен нашия житейски път и качествата, които притежаваме. Астролозите смятат, че тези фактори формират и характера ни.

В нумерологията има теория, че хората, родени на тези дати, без значение от месеца и годината, имат по-специален кармичен дълг, пише в. Струма. Не че и останалите нямат, но специално при тези той трябва на всяка цена да бъде изпълнен в този живот.

Така че, ако денят ви на раждане съвпада с тези числа, вижте какво се очаква от вас:

Хората, родени на 13-ти – Това са хората, които ще сбъдват всяка своя мечта и цел, но е нужно да се научат да се справят с препятствията. След всеки провал те се сриват емоционално, спират да вярват в себе си, имат чувството, че светът им се руши. Вместо да си вземат поука и да са благодарни, че имат такава възможност. Всяка цел в живота им те ще постигат задължително с едно-две препятствия. Но това не бива да ги плаши, напротив! Разберете, че получавате 2 в 1 – хем постигната цел, хем научен урок. Просто не бива да приемате провалите като нещо негативно. Това е вашият кармичен дълг – да станете успешни, но и психически силни личности.

Хората, родени на 17-ти – В предишните си животи твърде много сте злоупотребявали със свободата си и сега е необходимо да промените това. Вие сте склонни към фриволно поведение – да изневерявате, да не се съобразявате с другите, да си правите каквото си искате. Е, вашият кармичен дълг е по-малко да се подхлъзвате по изкушенията и да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, бизнес развитие, учение. Смята се, че вие имате силите да промените даже света, стига, обаче, да се съсредоточите към целите си и да станете по-сериозни и улегнали.

Хората, родени на 21-ви – Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате новаторски. Вие носите кармичния дълг да инициирате и да водите останалите след себе си. За целта се изисква много смелост и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, само е необходимо да повярвате в себе си. Не бива да сте иронични и цинични – това ви поведение ще създаде отрицателна енергия, която ще ви отдалечи от съдбовния път, който е необходимо да следвате. Всеки ден трябва да давате начало на нещо ново. И да го правите с цялата си любов и желание. Например да засадите дръвче, да спечелите приятел, да помогнете на животинка, да направите креативна промяна на работното място, да посетите ново място… да направите идеята реалност.

Хората, родени на 29-ти – Вие сте хората, които е необходимо да са морална и емоционална подкрепа на останалите. Склонни сте към самовглъбяване и затваряне, склонни сте да си стоите предимно вкъщи. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да общувате с познати и непознати. Да давате съвети, да изслушвате, да помагате, да мотивирате. Кармичният ви дълг е изключително важен, тъй като благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще спасите живота! Посланици на доброто, раздавачи на надежда, мъдри съветници – това е съдбата ви.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червена армия победителка

    37 29 Отговор
    Украински военнопленници гласуват на референдум за присъединяване към Русия.
    Заслужава да се отбележи също, че днес беше съобщено, че някои от украинските военнопленници, преминали филтрацията, ще отидат да служат в един от доброволческите батальони.

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дърт перверзник

    26 5 Отговор
    Тъкър Карлосън за коментара:
    Байдън „Тя беше на 12, аз бях на 30“: „За какво говореше Джо Байдън? За кого говореше?.. Звучи като изповед на умиращ човек. Ние наистина не знаем. Този път Белият дом не дава разяснения, те просто бавно се изплъзват от темата.”
  • 8 един от стадото

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Червена армия победителка":

    тези филми не са от вчера. Първо се бием срещу печенегите и куманите. После те стават наши съюзници до гроб. Шопите и Куманово са факт и сега. Когато България е била фактор
  • 9 Мигрант без паспорт

    10 0 Отговор
    По юлианския или по грегорианския календар? Или може би по ЕГН-то и акта за раждане?
  • 10 воденМАДАГАВУР

    11 6 Отговор
    А какво се казва за датата на , която е роден наший юнак Бойко ? Кажете и за него , че ще го обидите и тогава......тежко ви.....божия гняв......!

    Коментиран от #11

  • 11 ха ха

    15 7 Отговор

    До коментар #10 от "воденМАДАГАВУР":

    С нея са започнали. Светилото ли да пропуснат?!?!?... Наш Баце си е по-по-най и от Путя... Добре, че само десетина процента от българите са с ген на крепостни мужици...
  • 12 Хахаха, въоръжените сили..!

    7 0 Отговор
    Особено на 13 - ти, Ужассс,..... повече няма да казвам...!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Свети Марко Тотев

    7 3 Отговор
    Нумерологията е наука с която всеки селски маг може да направи селска магия а когато се комбинира с науката Египтология тогава става сатанинска каша
    от която живота ти се стъжва ако не си подготвен.
    Защитата е елементарна и всеки желаещ може да я приложи като превантивна мярка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Анонимен

    0 0 Отговор
    13. Анбициозни и с рогата напред. Де да бях 13,овен. Силни хора, с издръжливост...
  • 22 ХаХа

    0 0 Отговор
    За кръвните групи пишете. О, ав + и др.