26 Септември, 2022 07:00 6 531 0

Вашият хороскоп за днес, 26.09.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един вълнуващ и емоционален ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 26.09.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Опиянени от факта, че нещата се случват според желанията ви, сте склонни да подценявате значението на другите хора и е възможно дори да си позволите да кажете неща, които не бива. Мислете добре преди да говорите.

Телец

Един вълнуващ и емоционален ден. Трудно ще ви е да спрете дори за минутка на едно място. Един романтичен излет ще ви направи невероятно щастливи. Големият апетит може да ви изиграе лоша шега, бъдете по-умерени.

Близнаци

Не се опитвайте да подредите любовта си, тя не се поддава на такива манипулации. Просто бъдете себе си и не анализирайте непрестанно всичко случващо се.

Рак

До обяд ще сте нервни и раздразнителни. След кафето вече ще погледнете по друг начин света, а един добър обяд може да направи чудеса с настроението Ви. Все пак понеделник и то есенен не е от лесните дни, налага се отново да се приспособявате. Днес просто се опитайте да бъдете практични и резултатни.

Лъв

Днес малко ще се притеснявате дали ще ви стигнат парите за всичко. Така или иначе в момента не можете да разрешите нещата, по-добре изчакайте да мине още малко време, тогава всичко ще се разреши от само себе си.

Дева

Един приятен и хармоничен ден. Ще можете да полентяйствате необезпокоявани. У дома ви нещата ще се уредят без проблеми и дори домашните задължения няма да ви тежат.

Везни

Имате доста работа и май този ден ще ви дойде дю-шеш,за да довършите всичко,което сте си наумили.Не прекалявайте с работата,отделете и време за малко почивка.

Скорпион

Ще се чувствате добре, ако изключим притесненията ви дали ще ви стигнат парите за това или онова. Вложете повече творчество и се опитайте сами да направите някои от нещата, които са ви необходими. Ще видите колко по-ценен ще е резултатът за вас

Стрелец

Ще ви се иска да ви забелязват и да ви се възхищават, но всички ще са някак дистанцирани. Май на първо време ще трябва да се задоволите със собствената си компания.

Козирог

Ще се чувствате супер. Като добавим, че е начало на новата седмица,това означава още един ден, в който да се порадвате на живота.

Водолей

Искате или не, но ще трябва да свършите множество досадни задачи. Ще се справите разбира се, но не прекалявайте с ограниченията, които сами си налагате. Отпуснете малко душата, финансовите затруднения в последно време май доста ви потискат.

Риби

Ще видите реализирани много от плановете си,което определено е повод за радост. Днес ще сте доста оригинални, което ще е от полза, когато трябва да се справите с изненадите, които ще ви поднесе съдбата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА