30 Септември, 2022 07:00 5 790 0

Вашият хороскоп за днес, 30.09.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 30.09.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубаво да направите нещо полезно за другите. Вероятно ще ви се иска да сте повече време сами и да не ви губят времето с досадни ежедневни проблеми. Пътуванията и вглеждането в себе си ще ви помогнат да се почувствате по-добре.

Телец

Днес ще можете да се срещнете с много хора и да научите много интересни неща, но нищо кой знае колко сериозно. Не се доверявайте на всичко, което ви казват, защото повечето хора около вас говорят пристрастно.

Близнаци

От сутринта ще ви е малко криво, ще трябва да уреждате разни сметки и други подобни досадни задачи. Затова пък след обяд нещата ще стават много по-лесно и най-важното ще ви е по-приятно, някак погледа ви към живота ще е станал по-философски.

Рак

Днес може да чуете неща, които няма да ви зарадват особено. Не изпадайте в самосъжаление и не се опитвайте да се “скриете в черупката си”, напротив – излезте напред и се опитайте да разберете истината. Ще видите, че сте се заблуждавали за много от нещата, които сте си мислили.

Лъв

Хубав ден. Днес ще усещате възхищението на околните и това ще поддържа настроението ви високо. Не се дръжте фамилиарно с началниците си, защото те няма да оценят поведението ви както подобава, а само ще ви създават проблеми.

Дева

Имате достатъчно смелост да предприемете някои важни крачки, но знайте, че нещата няма да станат лесно. Не се отказвайте, отстоявайте позицията си. Опитайте да следвате принципа “съединението прави силата”, вместо да се дразните и заяждате.

Везни

Хубав ден, може да установите сериозни контакти. Дайте простор на чувствата си и се повеселете. Нещата в работата ви ще се развиват добре и това ще ви кара да се чувствате спокойни и сигурни.

Скорпион

Днес нещата ще са свързани главно със семейни въпроси. Може да ви дойдат роднини на гости или да се наложи да заминете някъде. Във всеки случай това няма да ви е неприятно, дори напротив.

Стрелец

Вниманието ви ще е насочено към различните начини за събиране на информация. Контактите ви много ще се разширят, не позволявайте това да наруши предварителната ви програма.

Козирог

Ще ви вълнуват имуществени въпроси и начини за добиване на нови средства и знания дори. Не си правете твърде амбициозни планове, защото нищо чудно да се сгромолясат с гръм и трясък.

Водолей

Ще се чувствате жизнени и изпълнени с желание да правите лудории като малки деца. Естествено, здравият разум няма да ви позволи подобни волности, а може би точно това ще ви накара да се почувствате истински живи.

Риби

Желанията ви и реалността ще се разминават през днешния ден, но това може само да ви провокира да се представите максимално добре. Бъдете внимателни в изказванията си и не поемайте отговорности, които трябва да носите пряко сили.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА