Last news in Fakti

29 Септември, 2022 10:31 2 329 15

Първа победа за Супергероите в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • супергероите-
  • племена-
  • номинации-
  • битка

Супергероите за пръв път спечелиха номинационна битка

На Арената на “Игри на волята” племената на Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха едни срещу други в изтощителна битка, за да запазят племената си цели. На щафетен принцип участниците се впускаха в морето, гребяха с каяк и пренасяха тежки 25 или 45-килограмови торби на ръце, за да достигнат до финалния лабиринт.

Супергероите се доказаха за първи път в номинационна битка, а победата им гарантира, че са в безопасност поне засега.

Аспарух се превърна в същинска котва за Непобедимите, а неговото затрудняване в пренасянето на тежкия чувал струваше на племето забавяне от 3 обиколки. Останалите състезатели не успяха да наваксат огромното изоставане, поради което ще се изправят очи в очи с водещата Ралица на племенен съвет. Аспарух призна, че е виновен за загубата и помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях.

След трепетно очакване Алекса и Елица се събраха на Арената, макар и в различни племена. След финала на битката Алекса открито конфронтира мъжете от Непобедимите, след като разбра, че са изпратили любимата му в битка за спасение миналата седмица. Той отсече, че големите мъже трябва да пазят малките момичета, което спечели одобрението не само на неговото племе, а и на Безстрашните.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Божилов

    3 13 Отговор
    Единствено ме кефи това рускинчето. Има багажник типичен за рускините. И с удоволствие бих я наказал. Отпред е като дъска, но ще компенсира с умения на главата
  • 2 честен ционист

    8 17 Отговор
    Гледах ги вчера как се пренасят по сръба. То бяха ревове, ръкопляскания, една даже на сръбски проговори, а за капак и сръбски песни се носеха. Само Ганчо би пял сръбски, гръцки и турски песни, последните години даже и влашки пропя. Сбъркан генетично народ.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Ти по вардарско да видиш

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Само там е възможно да осквиркваш химна на баба си и дядо си!
  • 4 честен ционист

    3 18 Отговор
    И да добавя, за капак, сърба вика за Аспарух, че бил мишка. Ми не е излъгал.

    Коментиран от #6

  • 5 Татарина

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Как можеш да разбереш нещо което в бедното ти съзнание няма как да поникне!
  • 6 А бе те и вардарци рипаха

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Ама накрая ние се радвахме, а те "болка до небо"!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 7 абе,

    5 8 Отговор
    Драйфа ми се вече от двойката злобни борчета.Защо продукцията ги подпира?И защо си комуникират по време на битка след като са в различни племена-това не е позволено по регламент.Защо Елица не каза на Алекса истината за номинацията и от племето и защо той си позволява да псува Веселина като сам я изпрати в игрите като си избра да се бие с жена а страхливо изпрати Гайтанов у дома.Много са нахални двамата,че накрая го натресе и да пее.Отврат,право му каза Мани,че вече и радио имат у племето.Сръбски чалгар.Дано не им надува главите.Браво на всички от Супргероите. Най-вече на Гого, Мани, Александра Фейгин,даже Касим се справи.

    Коментиран от #8

  • 8 честен ционист

    1 21 Отговор

    До коментар #7 от "абе,":

    На тебе не ти ли е ясно, че всяка вечер са на хотел и че всичко е сценарий? Ама сценарият трябва да ви втълпи, че не сте народ, а мърша.

    Коментиран от #10

  • 9 добри сценаристи

    4 7 Отговор
    Тази година предаването има добър сценарии.Няма ги откачалките от предните сезони и непрекъснатите караници!
    Дано продължи така позитивно!
  • 10 Ти си егати боклука!

    17 1 Отговор

    До коментар #8 от "честен ционист":

    Твоята простотия край няма, ама ще ти дойде и тебе времето!
  • 11 Минувач

    2 6 Отговор
    От това племе със сините гащи, само тоя нинджата е ОК. Много обран в поведението си, явно е силен, издръжлив и с хъс. Досега ги носи на гръб цялото племе в игрите, но другите са гола вода общо взето. А вчера големи емоции, голямо нещо. Сръблето го играеше кавалер и виден джентълмен и всички моми се подмокриха на пясъка. Ама айде да не се превъзнасяме много - това не е реалния живот, а игра, значи играеш. Щом организаторите са ги омешили мъже и жени, значи няма място са някакво изкуствено кавалерство, освен, ако не са засегнати честта на някое момиче - физически, психически или емоционално. Ако не е така - значи си играеш играта. Що не му казаха на сръблето, че неговата изгора необосновано посрещна онази дъртата и още от вратата я почна и и вика, че тя е първото чао. Каква е тя да решава за цялото племе. Доста арогантно. И като цяло - това не е сватбено пътешествие на борчетата и всички да им играят за тях и емоционалните им възбуди.
  • 12 ......па

    4 6 Отговор
    В сезона досега Гого е номер едно/талантлив спортист но скромен/, после Филип, Чакалов, Валери, Михаела, Ралица, Александра Фейгин, Мани, плуването на Георги ...и след тях всички останали.Гого е наслада за очите да го гледаш, момчетата от жълтия отбор също.Има и нЕкои елементарници които са пуснати от продукцията за пълнеж да се позложат.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 абе,

    1 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца е работата на Алекса и Елица.Алекса прати в играта възможно най-слабия играч, направи така, че да се състезава срещу жена, осигури си предимство като си продаде влизането, обаче останалите нямат право на стратегии и трябва да играят мъжката Също като него.