Last news in Fakti

29 Септември, 2022 15:31 4 550 7

Най-истеричните зодии са...

  • истерия-
  • истерични-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • астрология

Тези зодиакални знаци са готови да избухнат от най-малкото нещо

Най-истеричните зодии са... - 1
Снимка: Shutterstock

Да си имаш взимане-даване с истерични хора, които буквално приличат на бомба със закъснител във всеки един момент от деня, можем да наречем най-малко трудно предизвикателство. Всички знаем, че буквално всичко може да докара тези хора до истерия, пише jenata.blitz.bg.

Но защо някои хора са толкова ужасни? Е, според астролозите това се дължи на зодиакалния им знак.

„Има точно три зодии, които спокойно може да се нарекат най-големите истерици. Те трудно се разбират с хората поради трудния си характер“, уточняват астролозите.

Това са трите най-истеричните зодии:

Козирог

На първо място в тази класация астролозите поставят Козирозите. Според тях това са истински деспоти, които постоянно оказват натиск върху хората. Често посочват грешките на другите, тъй като се опитват да изглеждат по-добре пред тях.

Но ако им направиш забележка, моментално избухват. Те не знаят как да се шегуват със себе си, така че „нарушителят“ ще трябва да плати за острата си шега по адрес на Козирога.

Дева

Перфекционистите от зодия Дева ви подлудяват с придирчивостта, упреците и претенциите си. Те са сигурни, че всичко трябва да е идеално, а ако не, това ги дразни много.

Те могат да избухнат, ако не измиете чиниите навреме или ходите с обувките си у дома. Дори неравномерно сгънатите неща могат да ги ядосат.

Рак

Въпреки цялата добра воля и откритост, Раците винаги помнят оплакванията на околните. Може да ви се усмихват в лицето, но дълбоко в себе си ви мразят.

Раците също обичат да спорят. Това им доставя невероятно удоволствие, така че искат все повече конфликти. Трудно е да намерите общ език с тях, ако не отговаряте на техния идеал.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венета Новакова

    3 1 Отговор
    Това е от критическата, а не от зодията.
  • 2 Ерик - Моя ли си ФЕН

    2 1 Отговор
    Това се отнася само за обикновените хора!
  • 3 Хахаххаа

    10 0 Отговор
    Някой май трябва да провери значението на думата "истеричен". Предлагам да е авторът на тази "статия"!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вергина

    1 0 Отговор
    Най-много спорят деви и овни, при тях е нещо като хоби. Ракът е свръхемоционален, но трябва наистина да сте му съсипали живота, за да ви мрази истински, иначе фасони всякакви може да прояви. Въздушните зодии са човечни дори и в критични ситуации, но леденият полъх от добре сдържана злоба е ужасен. Общо взето, всеки с номера си и със собствената си истина.
  • 7 Психично болния дърт санитар от махалата

    1 0 Отговор
    Да та измете чумата... дърто чумо...!