2 Октомври, 2022 07:00 7 246 0

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един приятен неделен ден за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Всички почиват, а вие сте се втурнали да работите и то не защото някой ви кара, а просто защото сте се заинатили. Не е много ясно дали не губите с това си поведение, но пък щом работата ви забавлява, нищо не може да се направи.

Телец

Ще кроите големи планове днес, но избягвайте големите думи. Може да научите неща, неизвестни за вас до този момент, които истински да са ви полезни. Обърнете повече внимание на красивата страна на живота, това е което си струва.

Близнаци

Времето е най-голямата ценност, а днес особено много. Затова се постарайте да го използвате максимално внимателно и пресметливо, особено сутринта. Не всеки ден е неделя, нали?

Рак

Днес се опитайте да потиснете желанието си да се оплачете. В противен случай задължително ще се намери някой, който ще ви обясни, че за всичко сте виновни вие. Дори това да е истина, няма да ви подобри настроението.

Лъв

Днес може случайно да проявите излишно любопитство свързано с наивно отношение към събитията. Уж сте сериозни, големи хора, ама днес какво ли ви става.

Дева

Бурни страсти бушуват във вас, но ги прикривате с много приказки и театрално поведение. Май е по-добре да свалите маската, защото после рискувате да ви възприемат като един измислен образ.

Везни

Днес ще сте способни да се справите с всяка ситуация колкото и екзотична да е. Но пък деня обещава да е спокоен и едва ли ще ви се наложи да проявявате способностите си.

Скорпион

Хубав ден, ще имате на много хора да се обадите, а и да празнувате. Подходящ ден за срещи и разговори, но не особено сериозни, но също и за събиране на информация и уреждане на някои дребни неща.

Стрелец

Един мързелив неделен ден, няма да ви се занимава с досадни работи. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили, нищо че изглежда грешно. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност.

Козирог

Хубаво започва днешният ден, но може да останете малко разочаровани, ако кроите твърде големи планове. Правете нещата, които харесвате, срещайте се с приятни хора и не търсете “под вола теле”.

Водолей

Няма да ви се иска да се задълбочавате твърде много в нещата. Отдайте се на любимото си хоби или на разходки в някоя есенна гора. Може да се вдъхновите и да напишете нещо наистина забележително. Не забравяйте да се облечете добре, защото есенното слънце подвежда.

Риби

Един приятен неделен ден, ще се чувствате добре и спокойно. Ще ви се отдаде възможност да направите нещата точно така както ви се иска. Ако прекарате деня си с приятели, наистина няма да има за какво да съжалявате.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА