Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 12:28 2 174 1

Отстраниха тумор от лицето на Клои Кардашиян (СНИМКИ)

  • клои кардашиян-
  • кардашиян-
  • тумор-
  • кожа-
  • лице-
  • операция

Звездата сподели за тумора, след като се появиха нейни снимки с превръзка на лицето

Отстраниха тумор от лицето на Клои Кардашиян (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Риалити звездата Клои Кардашиян разкри, че "изключително рядък" тумор е бил премахнат от лицето ѝ, предаде БТА, позовавайки се на Би Би Си. 38-годишната знаменитост разказа в профила си в Instagram, че е лекувала "малка подутина", но забелязала, че "не помръдва" в продължение на седем месеца. Докторите казали на Клои, че "ще трябва незабавно да се оперира".

Тя написа, че споделя опита си, след като видяла "многобройни истории" за превръзката, която носи на лицето си.

Риалити звездата добавя, че се надява също да насърчи хората да посетят лекар, ако забележат промени по кожата си.

Сега Клои била в процес на възстановяване и дори се пошегува, че феновете могат "да се насладят колко страхотно... изглеждат тези превръзки" на лицето ѝ. Когато била на 19 години, Клои също е претърпяла операция за отстраняване на меланом, вид рак на кожата.

"Имах меланом на гърба и претърпях операция за отстраняването му, така че съм предразположена" към тях, споделя още Кардашиян.

Тя призова хората да бъдат внимателни и да ходят редовно на прегледи. Клои Кардашиян казва, че употребява слънцезащитен крем всеки ден, "така че никой не е защитен от тези неща".

Клои се прочу с участието си в семейното риалити шоу "Животът на Кардашиян" заедно със сестрите си Ким и Кортни, както и с други членове на фамилията им.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ученичка

    0 0 Отговор
    Дано да се оправи момичето!