20 Октомври, 2022 17:17 5 426 19

Топ 5 на най-секси мъжете в „Игри на волята 4“

  • сексапил-
  • мъже-
  • игри на волята: българия-
  • външен вуд-
  • характер-
  • класация

Предлагаме ви една субективна класация, споделете вашето мнение

Oсвен епични битки и много екшън, в „Игри на волята 4“ виждаме и личности. Личности, които впечатляват или отблъскват със своите характери. А освен с характери, не можем да си изкривим душата и да не признаем, че участниците впечатляват и с безупречна визия.

Днес ще обърнем специално внимание на представителите на силния пол. Отдавна е ясно, че за да е секси един мъж, той трябва да притежава много повече от визия, пише vesti.bg. Поведението на мъжа може дори да го изстреля на първо място в класацията по сексапил, особено ако към външния вид добавим и още нещо – романтична душа, чувство за хумор, доброта и още нещо.

Предлагаме ви една субективна класация на най-секси мъжете в „Игри на волята 4“:

5. Георги – младежкият сексапил

С крехките си 21 години, Георги вече е пленил сърцата на хиляди фенки. Републиканският шампион по плуване впечатлява с младежкия си чар, чувството си за хумор и уникалната си непринуденост.

Нека да добавим към всичко това стегнато тяло, красиво лице и добра форма. И така Георги неизбежно печели петото място в класацията.

4. Цветан – секси добряк

34-годишният финансов брокер е мечта за всяка жена, която харесва високи мъже. Цветан е не просто висок, а направо гигант. Със своите 215 сантиметра височина, той може да накара всяка жена да се чувства като малко и крехко създание до него.

А в погледа му се чете много доброта. Освен всичко, участието му в „Игрите“ показва, че Цветан ще направи всичко за жената на сърцето си. Остава само да се надяваме, че сърцето му няма да е вечно заето от съотборничката му – Виктория.

3. Гого – мистериозен и секси

25-годишният шампион по калистетика определено печели женските сърца по един уникален начин. За да е в тази класация, ясно е, че външният му вид е привлекателен, а силата, която демонстрира на терена няма как да не подкоси женските крака. Това, което го отличава обаче е онази мистериозност, която излъчват не много мъже.

Той говори малко, но казва нещата точно и право в целта. Упорит е, не бяга от отговорност и е от онези мъже, които са силни както тялом, така и духом. Напълно е заслужил третото си място в класацията.

2. Алекса – секси романтик

25-годишният сърбин пленява женските сърца с чаровна усмивка и големи мускули. Но не само. Той притежава две от най-секси чертите на характера – романтичен е и е забавен. Единственият минус е, че е зает.

Любовта му с Елица е вдъхновение за редица жени. Коя дама не търси такъв мъж до себе си – чаровна усмивка, забавни лафчета и голямо сърце, което да е само за нея. Алекса заслужава второто място в класацията ни, че дори е кандидат и за първото.

1. Валери – истински мъж

И все пак първото място отива при 23-годишния студент от София, който за съжаление отпадна от играта. Валери впечатли с прекалено много качества, за да не получи златния приз в импровизираната класация.

Той е красив, добре сложен и силен. Освен всичко, Валери демонстрира добро и смело сърце, грижовност, искрена усмивка, професионално умение за флирт, отдаденост и още много. За момента ги е демонстрирал към друга участничка в „Игрите“ - Фейгин. Но безспорно всяка жена може да мечтае за мъж, който да я гледа така, както Валери гледа Фейгин.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цецо ?!?

    25 0 Отговор
    Странни предпочитания имате, Атанасова.
  • 3 Беловеца

    30 4 Отговор
    Абе момчета,махнете ги тея талибански бради бе,по мъже няма да станете.Незнам кой вкара тая джендърска мода.

    Коментиран от #11

  • 4 Сталин

    13 18 Отговор
    Оруфлеци - педали,секси са тия дето са на война ,а тези са безполезни пусита.
    Синовете на Кадира на 14,15 и 16 са вече на фронта в Русия ,това са мъже ,не като нашите мушмороци
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тошко

    16 3 Отговор
    А ,Касим и Генчо къде ги оставихте бре?
  • 7 Хахаха

    25 1 Отговор
    А Лефтеров къде е? Алекса никак не е секси с тези къси крака.
  • 8 Хахаха

    16 1 Отговор
    А Генчо къде е? Цветан никак не е секси с тези къси крака.
  • 9 Ужас

    14 4 Отговор
    Цветан???? Секси???? Е, не! Той как намери място в тази нереална класация, а Лефтеров не???? Нито Георги има място в нея. Валери, Лефтеров, Филип. Това е моята класация!
  • 10 А, не

    12 0 Отговор
    Много странен вкус демонстрира авторката на класацията. Генчо, Лефтеров, Филип? Къде са? Защо са извън класацията? Само Касим липсва в нея, за да е пълна. Така изредени, това си е анти секси класация. И Валери няма място в нея.
  • 11 Картофитеми

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Беловеца":

    И Исус е имал брада, и хан Крум и Боте. Ако теб една брада те дели от джендарлъка си го закъсал.
  • 12 абе,

    12 2 Отговор
    Най-секси са Гого и Филип, донякъде и Лефтеров.Останалите могат да им дишат прахта.Цецо дори за Виктория не е секси,а сръбчето с оголения венец е секси само за ревлата Елица.
  • 13 ......па

    9 0 Отговор
    Марийке Атанасова - Валерко мамин нищо не е демонстрирал към Александра Фейгин.Тя е в друго племе и след игрите има връзка с плувеца Георги.Около Валери се увърташе въртиопашката Мирела за да дразни бившия си приятел Лефтеров -и тримата бяха в едно племе.От петорката на която си обърнала внимание сексапил излъчва само Гого.
  • 14 Дедо

    8 0 Отговор
    Имате лека грешка . Валери има флирт с Мирела, не със Фейгин.

    Коментиран от #15

  • 15 Така е, ама...

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Дедо":

    Като пишеш за нещо, което нито си гледал, нито знаеш за какво става въпрос, така е. А Гого е много симпатично момче, но чак пък секси. Леко пресилено звучи. Иначе секси е Лефтеров, Валери, Филип, Генчо е с мъжкарско излъчване, но Алекса и Цецо.... Не, благодаря
  • 16 Тошко

    1 0 Отговор
    Този със сутиена ли се води "секси" по днешните стандарти?
  • 17 ха ха

    3 2 Отговор
    От личната класация на списвачката у сайта виждам,че Георги притежава само младежки чар но има потенциал, Цветан има сексапил колкото и има и Йети, само Гого грее на снимката/а и на живо,вижте лицето му е с прекрасни съразмерни черти/ АлфонсО на Елица е просто селяндур с мутренско държание, а Валери с тази крива физиономия,нос като Куртовска капия и огромно чело е доста далеч от сексапилен,може би само в очите на Мирела.
  • 18 Димо Алексиев

    0 1 Отговор
    Валери?? Тая скрита мека китка😂😂
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.