Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 16:45 4 691 2

Сатурн става директен, как ще повлияе на зодиите?

  • зодии-
  • астрология-
  • сатурн-
  • ретрограден-
  • директен-
  • влияние-
  • промени

Планетата на дисциплината и кармата Сатурн приключва ретроградното си движение на 23-и октомври (неделя)

Сатурн става директен, как ще повлияе на зодиите?   - 1
Снимка: Shutterstock

Планетата на дисциплината и кармата Сатурн приключва ретроградното си движение на 23-и октомври. Тя отново става директна в неделя и това ще ни подтикне да осъществим дългосрочните си цели и да преследваме мечтите си. Ето как ще се отрази събитието на всяка зодия, според „Elite Daily“.

Овен

Отново ще могат спокойно да дишат и издишат. Овните стават по-земни, съсредоточени и знаят какво искат. Директният Сатурн ще ги накара отново да започнат да следват пътя, който е предначертан за тях.

Телец

Те ще се излекуват от болката и негативното и ще се отдадат на духовното. Краят на ретроградния Сатурн ги вдъхновява да бъдат по-уверени и решителни и така да прегърнат чувството си за власт, авторитет.

Близнаци

Ретроградният Сатурн им отвори очите за някои неща. Научиха се как да оставят ума си отворен, без преценката им да се замъглява и губи. Сега фокусът се мести върху бъдещето и индивидуалните стремежи.

Рак

Имаше пречки и спънки по пътя им по време на ретроградния Сатурн. Сега той става директен и нещата се променят. Носи им стабилност, късмет – особено в професионален план и важните партньорства.

Лъв

Нови възможности и ангажименти ги чакат сега. С края на ретроградния Сатурн всичко ще започне да си идва на мястото в най-подходящото време. Звездите са на тяхна страна, може да отидат на далечно пътуване или да създадат нов бизнес.

Дева

Земни зодии са и колкото по-стабилни се чувстват, толкова повече им върви. Просто не трябва да губят почва под краката си. Това важи и за работата, и за връзките. Директният Сатурн им носи именно стабилност, ще се фокусират над ежедневни навици, задължения, както и над интимността.

Везни

Начинът, по който се свързват с другите, ще бъде повлиян от директното движение на Сатурн. Ще култивират своите уникални таланти и възможности, ще усетят стабилност. Освен това, по същото време ще срещнат случайно хора с подобни цели.

Скорпион

Изграждат наново основата си и си връщат силите обратно. С края на ретроградния Сатурн, те ще намерят стабилност в дома, семейния живот и що се отнася до най-съкровените чувства. Нови възможности в ежедневието чакат тези зодии, а и ще се погрижат за здравето си.

Стрелец

Думите им са много мощни по време на ретрограден Сатурн. Особено, като се има предвид, че досега работиха много ефективно с хората около себе си. Успехите не свършват – сега Стрелците ще берат плодовете от труда си.

Козирог

Известни са с това, че са много прагматични, но когато Сатурн става директен – нещо се променя драстично в това отношение. Козирозите ще се преродят, което ще им помогне да се заредят с нови сили, енергия и свежест.

Водолей

Трябва да говорят само истината, това, което мислят. И да отпразнуват постиженията си, за които се бориха с много труд. Директният Сатурн ще ги подтикне да поразсъждават над професионалните и лични усилия, които редовно полагат.

Риби

Искат да усетят свободата. Потапят се във вътрешния си свят и искат да разбият подсъзнателните неща, които им пречат на потенциала. Така Рибите намират увереност и кураж да живеят, сякаш всеки ден е последен. Няма да се страхуват и колебаят.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ъъъъъъ

    0 2 Отговор
    Още ли има кухи лейки, дето вярват в богове, зодии и други подобни глупости????