Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 09:33 5 618 10

Ето кой напусна приключението "Игри на волята" снощи

  • игри на волята: българия-
  • елиминации-
  • илиян-
  • цветан-
  • отпаднаха-
  • непобедими-
  • супергерои

Племето на Непобедимите остана цяло

В битка за баланс и изометрия на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха Илиян, Цветан, Генчо и Георги. Първата игра се оказа съдбоносна и коства мястото на един от тях в състезанието. Георги демонстрира отлична концентрация и се задържа най-дълго върху тънката 5-сантиметрова лента, като си спечели предимство за следващата битка, докато Илиян се изпусна първи и каза “сбогом” на останалите играчи и екстремното риалити.

“Без разклащането на Цецо имах шанс да стоя повече. С Мани и Фейгин имаме недовършена работа, а именно разпадане на племето. Надявам се да се мобилизират и да изпълнят плана ни докрай” – сподели Илиян за стратегия си минути след битката, в която изгуби баланс, след като Цветан умишлено го саботира. Двамата съотборници размениха изключително остри реплики, а преди да напусне Арената Илиян дори опита да убеди Генчо да се съюзи с близките му момичета след сливането на племената.

По-късно Генчо, Георги и Цветан се изправиха един срещу друг в многокомпонентна елиминационна битка, в която се изискваше бързина и находчивост. Предимството на Георги се оказа изключително ценно, като му спести 3 курса по нестабилната летва в морето. Той завърши първи и помогна на съотборника си Генчо, давайки му полезен съвет за подреждането на финалното домино. Племето на Непобедимите остана цяло, а победата на Георги му осигури още 100 златни гроша.

Цветан изоставаше по цялото трасе и не успя да навакса забавянето си, с което приключението “Игри на волята: България” завърши за него. “Не мога да бъда по-горд, че се изправих срещу такива претенденти. Наистина съм много щастлив, че стигнах до този етап. Доста добре се справих и изобщо не съжалявам, все пак сбъднах една от мечтите си” – каза той със сълзи в очите пред водещите Димо и Ралица.

Как ще посрещнат Непобедимите Георги и Генчо? Какво ще се случи със Супергероите след отпадането на Илиян и Цветан? Ще се справи ли Виктория със загубата на най-близкия си човек в играта? Последна битка на Непобедими, Безстрашни и Супергерои преди едно от племената да изчезне от картата на “Игри на волята: България” – този понеделник от 20:00 ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    7 10 Отговор
    По написаните коментари ще разберете, защо ни облъчват с глупостти в най гледаното време, затова не гледам телевизия. Чисто психология
  • 2 кУмУнист

    17 0 Отговор
    В тези риалитита се вижда спортистите ни колко ниска топка са. Двамата волейболисти пълно дъно, тази Елица олимпийски шампион, но спортист и човек 0, как в главата и се върти да прецака племето си за да се събере с другото сръбско нищо, което даже е изритан от спорта в Сърбия. Миналият сезон ония волейболист Братоев се тъпчеше в гората с наденици от един чувал и тактически напусна предаването преди от продукцията да ги разобличат и унижат, после вънка ги говори това било игра, кво се впрягали хората, без да осъзнават, че те като спортисти дават пример на младите. Друг пък баскетболист от фермата пиян на мотика се гаври с животните и постоянно му правели забележки от продукцията за ежедневни издънки, абе яко дъно са ни спортистите, добре, че преди години пример във Фермата даде Владо Николов, какво е мъж и човек.
  • 3 Баба Цецолана

    5 0 Отговор
    Много дни-и, чайките самотно ще крещят.
    Друго място търсят да се облекчат.
    Много дни ще се сърдят морските вълни,
    че морето изгуби шамандурата, уви!
    Виктория, не се май, а омайвай бързо втория.
    Виктория, щото няма място за теб в тази акватория
    дори и на теория...
  • 4 Минувач

    12 2 Отговор
    Всяко племе има по няколко непоносими човека. При сините е оная Джеферович, при червените е боркинята с оная милионерката-земеделка, а при сините са тоя Цецо, жена му и онова сръбче, дето си мисли, че е някакъв голям вожд и командва всички, вика, държи сметка на всички и за всичко, невъзпитан и прекъсва хората. Жалко за Гого, щото им играе по свирката. Евала на Мани, щото, колкото е дребна, толкова и смело и открито им казва всичко, особено на дългуна, дето е жив зян в игрите, а си е въобразил, че е много добър. Да не говорим и, че допуска да се самоунижава да бъде дондуркан от една жена, за да оцелее. Но най- не мога да разбера, как толкова много хора в целия формат могат така да се излагат, да заговорничат, да шушукат и то за някакъв малък шанс да спечелят някой лев. Я стане, я не, ама излагацията е сигурна. Дори да е постановка, то повечето зрители ще останат с лоши впечатления от тези хора.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Внос

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Минувач":

    За всичко съм съгласен с теб без тая мирослава.не я виждам няква интригантка , но като тоя дървар Цецо дето го подкрепят в коалиция място няма там,не ставаше нищо от него . Мани си му го каза- единствено е по висок :)

    Коментиран от #10

  • 6 ......па

    3 1 Отговор
    Без Елица при червените и Илиян при сините тези две племена имаха шанс да бъдат абсолютна конкуренция на жълтите.А тези двамцата от самото начало започнаха да тровят атмосферата в своите племена.Ревлица заради Алфосотото и,а Илиян от чиста злоба прикотка Фейгин и Мани и се скри зад тях за да не се раздава на 100% в отборните игри и да има два сигурни гласа подкрепа.Искал да разпада племето на сините,ами той при червените и жълтите изобщо нямаше да се задържи и до този етап.Най-потърпевши от сините са Гого и Фейгин и двамата чисти души и отлични играчи между хиени/Илиян и Мани/ и вълци/Вики и Алфонсо/.
  • 7 ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Минувач":

    Джаферович е при жълтите,не при сините и е спусната в игрите с готова коалиция-Мирела,Лефтеров и Валери.Останалите са и бонус силни играчи-Михаела и Ралица после и Филип като резерва.Чакалчето е средна ръка играч.

    Коментиран от #9

  • 8 абе,

    2 1 Отговор
    Отпаднаха тези които трябваше да отпаднат още преди Валери и Чакалов.Време им беше.Гледам Мани и Фейгин заедно с Илиян искали да разпадат племето на сините,но в другите племена никой няма да им постеле червен килим,особено на Мани. При жълтите ще е първа на мушката.Фейгин може да се позадържи малко при червените но не задълго,а може и на двубой с Мани да ги противопоставят новите им племена.Та нищо няма да спечелят от подклажданото от Илиян разпадане на сините.
  • 9 Минувач

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха":

    Да, сега видях, че съм написал грешка за тая Джеферович, за жълтите става дума, разбира се.
  • 10 Минувач

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Внос":

    Земеделката си е интригантка за мен или най-малкото влиза в интриги, дори и тя да не ги е започнала. Това не оправдава човек, ако се оплете и поддържа интриги. Вкара се във филма Море от любов на борците и после голяма привързаност, големи прегръдки, гласуване все за този Гена. Аз не мога да си се представя да допусна някой да ме работи и да ме манипулира и да тръгна срещу някого, когато не го е заслужил.