Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 08:49 35 337 43

Голяма излагация в "Стани богат"

  • стани богат-
  • михаил билалов

56-годишната Дияна ползва три жокера на първите седем въпроса

Изключително атрактивна участничка взриви последното издание на "Стани богат" и предизвика много емоции у водещия Михаил Билалов. 56-годишната Дияна Петрова работи като охранител, за да е близо до мечтата си да стане криминалист, но на нейната възраст няма много опции за работа.

В миналото шармантната дама е била и манекенка. Самата игра на Дияна беше повече от посредствена. Тя изпита първите трудности в играта на въпрос преди първата сигурна сума. Той бе четвъртият поред: „В кой спорт се състезаваше олимпийската ни шампионка Тереза Маринова?“, а възможните отговори бяха „Модерен петобой“, „Лека атлетика“, „Бадминтон“ и „Спортна стрелба“. „Тереза Маринова… познато, но в момента имам колебания. Затова мисля да използвам помощ от публиката“, каза тя, а 80 процента от хората ѝ посочиха правилния отговор – „Б“.

Шестият въпрос бе „Кой от сосовете се приготвя от масло, жълтъци и лимонов сок?“ Тя веднага отхвърли бешамел и майонеза, а от холандез и маринара се насочи към първия. Все пак участничката реши да се подсигури с жокер „50:50“, след което посочи именно холандез, оказал се верен. Петрова фиксира като втора сигурна сумата на следващия въпрос от 1500 лева.

Той бе следният: „Според Библията кой е първият убит човек?“ – „Адам“, „Ева“, „Каин“ или „Авел“. „Не е Ева със сигурност, защото тя произлиза от ребро според библията, така че не се брои много за човек. Не е и Адам. Един от братята…“, каза участничката, а Билалов посрещна думите ѝ с усмивка: „Много ти благодаря, че Ева не се брои за човек. Добре, че не го казах аз, защото ще ме убият, особено жена ми“.

„Дъщеря ми се казва Ева, аз обожавам това име“, отвърна Петрова, след което реши да използва и последния си жокер „Обади се на приятел“. Тя звънна на дъщеря си Ева, която правилно ѝ посочи верния отговор – Авел.

„Парламентът на коя съвременна европейска държава носи името Генерални кортеси?“, бе деветият въпрос, а опциите бяха „Италия“, „Испания“, „Португалия“ и Германия“. „Кортес ми звучи като португалско. Дали да рискувам… Ще маркирам отговор „С“ Португалия“, каза Петрова, но правилният бе Испания и тя си тръгна с 1500 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Навалний

    84 1 Отговор
    Е голяма атракция няма що!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Aлфа Bълкът

    121 4 Отговор
    Голяма излагация било, я пратете една мисирка от вашите там.
  • 4 Стани рогат

    10 25 Отговор
    Човек или не Ева е първата жена само според Библията, но не и според други източници. В шумерската митология примерно, управителите на земята са двама братя, като по-късно идва и сестра им, защото нещата нещо не вървяли. На базата на тяхното ДНК плюс 99% човекоподобни маймуни е създаден и първия човек и първата жена.

    Коментиран от #18, #21, #43

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    60 4 Отговор
    Това преДаване е за зрителите.Не е направено да печелят пари участниците.Защо се правите на по-наивни от колкото сте!Ако поискат могат да ви "Изгорят" на 1ви въпрос и могат да ви "Пуснат" и до 15ти.Плюс това самите въпроси имат и неточности в отговора.Една грешка в гугъл се мултиплицира.Особенно се смях на....Каква е дръжката на Червеностеблената Манатарка....Според правилния отговор,бе...ЖЪЛТА...Синкавицата била .....Отровна...С такива гъбари по книга наистина може да се отровите....
  • 6 глоги

    58 5 Отговор
    56-годишната Дияна Петрова работи като охранителка, за да е близо до мечтата си да стане криминалистка, но на нейната възраст няма много опции за работа. ТАКА Е. В България за възрастните хора почти няма работни места. Ако нямаш дебели връзки,свястна работа не можеш да си намериш. Не стига,че пенсиите са ниски,а и работа няма.

    Коментиран от #41

  • 7 элфой

    24 5 Отговор
    Тереза Маринова е скачачка. Това е елементарен въпрос. Все едно е да питаш:Каква е Стефка Костадинова?
  • 8 Роза

    68 2 Отговор
    Според мен излагацията и беше само по отношение на библейския въпрос за Каин и Авел.Ако не беше изтърсила тази глупост за Ева,жената на Адам,можеше да и бъде простено.Някои хора не се усещат какво говорят.По другите въпроси-за спорта и за сосовете-не всеки е длъжен да се интересува от спорт и кулинария!
  • 9 глоги

    41 6 Отговор
    „Не е Ева със сигурност, защото тя произлиза от ребро Адамово,според библията, така че не се брои много за човек." МНОГО СЕ СМЯХ НА ТОЗИ ОТГОВОР! Права е жената,така е.
  • 10 цербер

    30 4 Отговор
    За Генералните кортеси тя можеше да се ориентира по името на Ернан Кортес. Конкистадорът Ернан Кортес, който през 1521-ва г. успява да завладее империята на ацтеките и покорява Мексико. А тази победа допринася значително за установяването на испанската колония по тези земи.

    Коментиран от #20

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай Ставри

    31 1 Отговор
    По важно е да е добър човек.
  • 13 Валя

    26 7 Отговор
    В сравнение с останалите участници, въпросите й бяха много лесни. Като за охранител!
  • 14 Всичко е логика

    19 5 Отговор
    Дори и да не знаеш отговора ако помислиш логично може да спечелиш много!
  • 15 митюСпитоня

    8 5 Отговор
    мъни-кенкити не са за интиликуални игри а да вадят пъри и мехиричтъ в жакузиту
  • 16 Алооу

    32 1 Отговор
    А ми те ако всички са умни ,предаването ще фалира и друго това е предаване не изпит за научна степен
  • 17 Идън

    44 0 Отговор
    Няма излагация- жената си прибра без никакви усилия 1500 лева за няколко минути и то с чужда помощ от жокерите.
  • 18 ха ха

    18 11 Отговор

    До коментар #4 от "Стани рогат":

    Първата жена на Адам не е Ева,а Лилит и също като него е създадена от глина.И му е била равностойна,не е искала да му се подчинява затова го е напуснала и оставила сам в Райската градина.А понеже /мачото/Адам не можел да се справя сам с комплексите си Бог създал Ева от неговото ребро за да има кого да обвинява за тях.
  • 19 Соваж бейби

    25 3 Отговор
    Защо да е излагация първо Тереза Маринова и спорта нужно ли е всеки да го знае не е задължително и в училище спортната тематика само физеческо ?Най досадната тема е спорт и спортисти освен футбол искаш не искаш знам ги аз Ембапе ,Гризман,Меси тениски ,екипи ...ми другото е скучно и аз щях се объркам.Малко жени приготвят сосове у дома има ресторанти в манагизина избор голям.Не е в шоуто Шеф Кухня .За библията е излагация но пак не е нужно при някой хора има и такива които не са чели библията ,религията не ги вълнува .Колко от новото поколение го знаят ,да не говорим че църквата вече се взема за примех и се снимат полуголи ,танцуват младите си правят майтап с клипове .
  • 20 Тя за Т. Маринова

    18 0 Отговор

    До коментар #10 от "цербер":

    не се е ориентирала, ти асоциация с Ернан Кортес очакваш. Апропо, каква е връзката между името на конкистадор от 16 в. и понятие, чиито основи лежат в 12 в.?!
  • 21 Соваж бейби

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Стани рогат":

    Хубаво си го написал ,виж как сляпо вярващите ти слагат минус ,в библията има много лъжа с цел подвеждане на хората.Имало е в Мексико жени например като свещеник не мъж и защо трябва само мъж да бъде ?!Често се питам защо във всяка религия жената се принизява с цел ,може би е по силна или при апокалипсиса чакаме спасителката не спасителя ?Някой хипотези ме водят до това заключение ,като цяло религията е в полза на кого тук на земята ,доброто или злото ?!Едно го пише на практика друго става война ,омраза...Често се питам защо е наложено христианството в България например ,52 боила на смърт ...преди всички езичници в Ада ли са сега ,има страхотни аномалии .

    Коментиран от #23

  • 22 Ами Да....

    19 0 Отговор
    1500лв.за една излагация , си заслужава ! Има и участници , които са си тръгвали и с по-малко.
  • 23 Такаааа...!

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "Соваж бейби":

    Ами не се чуди! Просто Адам е бил черновата на Бог , преди да създаде Ева ! Тя е оригинала !

    Коментиран от #24

  • 24 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Такаааа...!":

    Не се чудя просто много неща от четеното ,ме хвърлят все по често към тази хипотеза да речем за вярна .Примерно нещо като Мона Лиза и другите картини излезли от ръката на Леонардо ,резликата е че единият рисува другите разказват и подчиняват ?!

    Коментиран от #25

  • 25 Такаааа...!

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "Соваж бейби":

    Ако картината е добре нарисувана, тя сама говори и расказва! Но друг е въпроса , че всеки от нас чува и вижда различно послание! И това ни прави съвършенни, просто сме различни!

    Коментиран от #30

  • 26 Бай Митко

    20 1 Отговор
    Харна е жената! Какво и е на възрастта? Сладурана!
    Не виждам с нещо да се е изложила - взела е 1500 лв.
    А Вие Ели Стоянова как смятате, ще ли устискате и до трети въпрос?
  • 27 Рашков

    5 5 Отговор
    Това предаване гледат ли го още?
  • 28 Дебил Биллалов

    19 2 Отговор
    Тереза Маринова...ако не я знаеш - си профан според афторкесата.
    Едно време знаех всички футболисти на Левски и ЦСКА. Сега дори резултата не ме интересува.
  • 29 Пратете едно стадо мисирки...

    13 0 Отговор
    За да докажат дали всичките заедно са по умни от тази жена....
  • 30 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Такаааа...!":

    Така е ,само аз тази двойка Адам и Ева изобщо не ги намирам за начало на човешкият живот а като грешници нещо от рода дявола и ангела двойка люов ..да не влизам в библейски примери че ще ме изкарат атеист ама приятелката на Христос и тези много общо имат на моменти ....Дървото на живота и метафората с ябълката пък още по смешно излиза на практика че Бог не е мил човек с децата си а съдист отпада версията,или пък става дума за другото дърво което е прокълнатия с змията всяка версия има обратната версия на нещата ,на практика има данни за тази градина на Земята...И пак това дърво се явява в картините на Леонардо и образа на персонажа в коя страна на картината е и сочи с пръст на горе?!Не напразно е казано изкуствата са културен диалог между твореца и хората .Всичко има логика и по две версии но Леонардо само една .

    Коментиран от #31

  • 31 Леонардо ди Анонимус

    1 3 Отговор

    До коментар #30 от "Соваж бейби":

    анализирайки и синтезирайки симптомите на парадоксалната илюзия аз установих 4е въпросът е индиферентно колектуален и се базира на солидни фундаменти конкретно по въпроса за кой първи кой втори диво бейби не знам нищо интересно.

    Коментиран от #32

  • 32 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Леонардо ди Анонимус":

    Всички сме диви когато стгнем до истината кои сме и кое е първото яйцето или кокошката се издигаме в по горен ранг фреро .Още сме в Първобитен строй и няма мърдане само дето имаме интернет и не се бием с тояги а с оръжие ,до толкова ни е цивилизоването .Онези с тоягите кроманьоните са били по умни защото не е имало опасност от експлозия на хубавата ни планета ,ако ме рзбираш какво искам да напиша .

    Коментиран от #34

  • 33 емигрант

    14 1 Отговор
    Не можах да разбера къде е излагацията ? Аз например намирам за излагация цялата тази медийна шайка на ФАКТИ, живеят, работят и пишат в демократична и свободна страна, а прилагат цензура неподходяща за европейска държава, явно НЕ ЗНАЯТ значението на думата ЦЕНЗУРА ! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ИЗЛАГАЩО БЕ МИСИРКИ ! Ако ви попитам какво означава ZAMORA в Испания дали ще знаете, по-елементарно е от сос холандез !

    Коментиран от #36

  • 34 Леонардо ди Анонимус

    0 3 Отговор

    До коментар #32 от "Соваж бейби":

    разбрах 4е съм троглодит въоръжен с атомна бомба

    Коментиран от #42

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "емигрант":

    Zamora е строителна фирма
    обновяване на имоти за разрушаване реставрация
    базирана в Байон/Франция /, при баските, която си е поставила задачата да запази красотата и автентичността на сградите и емблематичните паметници на своя градски център, класифициран като "Защитен периметър". Специалист по фейслифтове, рязане на камък, зидария и полагане на варова, варо-конопена, варо-гипсова мазилка, ние упражняваме нашето ноу-хау с майсторство...и е град в Испания....

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 емигрант

    9 1 Отговор

    До коментар #36 от "Соваж бейби":

    ГРАД В ИСПАНИЯ в провинция "Кастия и Леон", градът с най-много римски църкви в цяла Европа ! За Испания питах, не въобще за Самора къде какво е ! Не е редно тези ФАКТИчески мисирки да се подиграват на жената, те доказали ли са умнотия с тази порочна болшевишка медия ?
  • 39 Вуй

    7 0 Отговор
    Абе като млади се наиграят,но после на дръти години охранител
  • 40 Почти сигурно е и че автора на

    10 0 Отговор
    Статията не би отговорил убедително на въпросите, но на чужд гръб му е е лесно, жалка статия
  • 41 има и друго

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "глоги":

    Дали си наблягал над книжките или си играл кючек в дискотеката, и това е условие за добре платена работа
  • 42 Леонардо ди Анонимус

    0 1 Отговор

    До коментар #34 от "Леонардо ди Анонимус":

    е добре де не съм троглодит ! шегувам се с дивото бейби.
  • 43 Златна рибка

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Стани рогат":

    Напълно вярно. По темата има интересна поредица от книги на един шумерулог казва се Закария Дичин. А братята са Енлил и Абу. А сестрата беше Ищар ако не се лъжа.