24 Октомври, 2022 14:49 1 631 2

Женски сблъсък: Аксения смаза Мирела на Арената

  • фермата-
  • аксения-
  • мирела-
  • женски сблъсък-
  • арена

Мениджърката падна с 1 на 9 и се прибра у дома

Неравен женски сблъсък се разрази на Арената във "Фермата", а една от участничките падна с 1 на 9 и се прибра у дома. Мениджърката Мирела беше смазана от конкурентката си - бившата лекоатлетка и настояща домакиня Аксения, която събира погледите на мъжете в стопанството и дразни много от жените с атрактивния си външен вид.

Топ красавицата на риалитито влезе в битката без да трепне и показа майсторство, въртейки и брадвата, и триона, пише life.dir.bg. Изключително грациозна беше и стрелбата ѝ с пясъчни торбички. Въпреки че Мирела беше по-неподготвена и претърпя серия от загуби, усмивката не слезе от лицето ѝ. Докато беше в състезанието за 100 000 лева, тя се доказа като най-позитивния участник - работеше здраво, избягваше конфликтите и носеше на майтап.

"Много е важно, когато падаш, да падаш с достойнство. Във "Фермата" си подарих приключение и свърших това, за което бях дошла - да се рестартирам и да разбера кои са истинските неща в живота", каза Мирела на сбогуване, а съфермерите ѝ от отбор "Нови надежди" я изпратиха със сълзи на очи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има ли изненадани

    9 0 Отговор
    Мирелчето. е едно младо позитивно дете, доста тромавичко и дали някой се е надявал, че ще се опре на спортната фигура на Аксения, за която, съдейки по външния вид, често е във фитнеса. Гледам чат-пат само двубоите в събота и се чудя какъв смисъл влагат в тия безсмислени действия като пълнене на дамаджана с вода, търсене в сламата на разни чукчета и мазохистко коване на огромен пирон с 10 гр.чукче и пр.дивотии. Дай им наистина някаква фермерска работа и тогава гледай кой за какво става.
  • 2 Ишшш

    1 0 Отговор
    Кюфтето Мирела се търкулна и се прибра да мяка в родното сйело.