Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 15:31 1 987 7

5-те най-важни въпроса преди сериозно обвързване

  • връзка-
  • въпроси-
  • важно-
  • сериозна връзка-
  • обвързване

Преди да пристъпите към най-сериозната крачка във връзката, задайте си тези въпроси

5-те най-важни въпроса преди сериозно обвързване - 1
Снимка: Shutterstock

Връзките са колкото прекрасни, толкова и сложни, каквито са и хората в тях с цялата колоритност на личността им. Ето защо е много трудно да се даде една общовалидна рецепта за успех и щастие във връзката. Ако искате да се обвържете дълбоко и да имате сериозна връзка с партньор, с когото да създадете нещо по-трайно и истинско от просто забежка, е важно да знаете някои неща, преди да предприемете тази стъпка, пише BulNews.

Няма значение колко страхотен и невероятен ви се струва партньорът ви в началото на връзката. За да преминете на следващ по-сериозен етап е важно да знаете някои неща за него. Според тях ще прецените дали той е подходящ за по-нататъшно развитие на връзката или не.

Кои са нещата, които е добре да знаете за партньора си, преди да побързате да се обвържете?
Ето 5 от тях:

1. Къде иска да живее?

Ако си представяте живота си на различни места, това би било проблем. Представете си, че той иска да замине в чужбина, а вие не или обратното. Може да иска да живее в друг град, което за вас също да е проблем. Ако искате да обвържете животите си, първото нещо, което трябва да си изясните е къде искате да живеете.

2. Мечтае ли да бъде баща?

Този фундаментален въпрос е много важен, защото ако единият иска семейство и деца, а другият не, връзката изглежда по-скоро обречена и невъзможна. Преди да се обвържете сериозно, трябва да знаете дали той е готов да бъде баща и иска ли това. Ако вие сте на такава вълна, а той не, това би било проблем.

3. Как се справя с парите?

Обвързването се случва на много нива и колкото да не ви се иска, материалното е едно от тях. Ако ще делите живота си, ще делите и финансите си. Затова е важно да знаете как партньорът ви се справя с парите.

4. Как се отнася с майка си?

Вглеждането в детството е от значение за това да разберете що за човек е партньорът ви и какво се крие зад приятната фасада. В отношенията с майката и с родителите въобще са кодирани много подводни камъни, които впоследствие могат да се окажат голям проблем. Обърнете внимание дали е прекалено близък с майка си или пък се държи с нея прекалено агресивно. Обикновено тези две крайности подсказват, че там се крие голям проблем, който може да рефлектира върху отношенията и връзката ви.

5. Как се отнася към обслужващия персонал?

Отношението към обслужващия персонал, като сервитьорите например, също може да подскаже доста за личността на човек. Ако той се държи с тях като слуги, обижда ги, унижава ги, това определено е червен флаг за отношението му към останалите, особено към смятаните за по-нисшестоящи от него.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венета Новакова

    3 3 Отговор
    Какъв е размера и изкарваш ли 10 минути?
  • 2 Ивелина Видева

    3 4 Отговор
    3. Как се справя с парите? Дали ще може да ме глезоти и ще ми купува ли каквото поискам в мола. Ще ме води ли по екскурзии в Катар и на море в Бургас? Може и на Халкидики. Харесах си една къса поличка и мрежест чорапогащник,които ще ми ходят на високите токчета. Ще ме води ли на маникюр и на прически?Той ще се държи ли с бавачката ,като със слугиня?
  • 3 сила

    5 4 Отговор
    НОМЕР 3......другото е мижи да те лажем
  • 4 Виктория

    3 10 Отговор
    Българския мъж за нищо не става
    Вечно няма пари, живее при майка си до 40г
    Вечно шефа му виновен, правителство, катаджии, съдии, вечно другите но не и той

    Коментиран от #6

  • 5 Л.Ф. Селин

    1 3 Отговор
    Няма ни 5, ни 5000 важни въпроса.
    Всичко е въпрос на зависимост. Дали сексуална, дали финансова, дали емоционална, дали биологична. Колкото по-бързо разберете от коя страна искате да бъдете, толкова по-добре.
  • 6 Канги

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Виктория":

    Викитуу срещна принца. Обаче принца се оказа на една заплата и на паница леща сготвена от майка му. И сега Викитуу е гневна на всички бг мъже.

    Коментиран от #7

  • 7 сила

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Канги":

    а на Викитуу са и казали да не се прибира на село при никакви обстоятелства.......и са обикаля гневна и гладна из Студентския