Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 08:32 3 688 15

Саботаж в "Игри на волята"

  • саботаж-
  • игри на волята-
  • мани-
  • фейгин

Планиран от Мани и Фейгин

Супергероите свалиха знамето си от Арената на “Игри на волята: България” завинаги. След сензационен саботаж, планиран от Мани и Фейгин, те изгубиха безмилостния сблъсък, а членовете на племето бяха завладени от Непобедими и Безстрашни. Безапелационната победа на Безстрашните им осигури не само ключа от Резиденцията, но и възможност първи да изберат своите нови попълнения. Те се спряха на Гого и Мани, докато Алекса, Виктория и Фейгин смениха сините екипи с червени.

Безстрашните започнаха битката с преднина в плуването, която успяха да задържат, след като другите две племена забравиха да развържат своите лодки. Това им коства повторно плуване до понтона, което осезаемо ги забави. И Непобедими, и Супергерои не играеха за първото място, а истинската битка се оказа за разпадане на едно от племената. Мани и Фейгин нарочно изхвърлиха две от частите на пъзела, с което направиха подреждането му невъзможно, а разпадането на Супергероите – гарантирано.

Сутринта преди решаващата битка беше тежка за Супергероите, които със сълзи в очите изгледаха посланията на двамата отпаднали състезатели – Илиян и Цветан. Цветан искрено разчувства най-близкия си човек в играта Виктория, докато Мани и Фейгин получиха финална заръка от своя приятел Илиян да довършат плана си и да разпаднат племето. Те решиха да отмъстят за него и да продължат играта си в някое от другите две племена.

Изборът на капитан беше изключително важен за племената в тази съдбоносна за тях седмица, в която започна нов етап от състезанието. Безстрашните гласуваха доверие на човек, който досега не е бил капитан, и избраха Ралица. След тежки спорове и неразбирателства в племето на Непобедимите, капитан стана Елица, а знамето на Супергероите за последен път в “Игри на волята: България” издигна Виктория.

Ще се приобщят ли новите попълнения в племената на Непобедими и Безстрашни? Ще разберат ли останалите състезатели за саботажа на Мани и Фейгин? В каква тежка битка на Арената ще се изправят Ралица и Елица? Коя от двете ще е по-добра и ще се завърне обратно в племето си и коя ще напусне състезанието? Внезапна капитанска елиминация в “Игри на волята: България” – тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    39 11 Отговор
    Малки,подли и самодоволни змийчета

    Коментиран от #8

  • 2 Eдин

    20 4 Отговор
    Намат ли край тези простотии!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 въпросче

    16 4 Отговор
    С някоя друга,по-голяма простотия няма ли да ни занимавате?

    Коментиран от #6

  • 5 aнтифен

    10 3 Отговор
    И сега ще можем ли да си отдъхнем от тях
  • 6 ААА СМЯХ

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "въпросче":

    ИМА, ИМААА,.. я се разрови малко из нова и бтв, или бенететата...от Стани богат, до...
  • 7 Каква е тази крайбрежна драма?

    6 2 Отговор
    Кой живее с тези измислени проблеми?
  • 8 ха ха

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Добави и лисунцера Илиян,двамцата с Мани си играят с Фейгин като котка с мишка.Но тя нали е глупавичка си въобразява,че са и приятели.Факт,че след игрите се е сприятелила с Зори/умното/и двете обикалят чалготеките облечени като чалгарки говори колко е елементарна за обработване.
  • 9 ттттт

    16 6 Отговор
    Мани - изключително злобно и подло мижитурче, дано пуснат на всички кадрите с ваденето на оная част. Каквото повикаш - това се обажда ...

    Коментиран от #10

  • 10 ......па

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "ттттт":

    Точно,подла е Мани защото не извади сама парчето от пъзела а набута Фейгин да свърши гнусната работа.
  • 11 Минувач

    13 4 Отговор
    Факт, че това беше малко подличко и недостойно от Мани и Фейгин, но от друга страна и адски ме дразнят и останалите. Леко ми писна вече от тези сълзи и сополи, сякаш пращат най-близкия си човек на света на фронта, а не някого наскоро срещнат и просто излиза от една игра. В него племе, този Цецо наистина беше най-слабия и резонно да го номинират тези, които не в някакъв любовен захлас към него. А сръбчето излезе, като голям интригант, адски дразнещ с постоянните си наставления и сякаш той решава всичко, че и държи сметка, вика хора да доприпкат, като домашни любимци. Що ли не съм там да го видя аз тоя ... Въобще двойките борци и волейболисти са адски дразнещи и обсебващи, с примес на сълзи и сополи. А Мани не спестяваше истината за тоя Цецо, колко е зле и се превърна в лоша. Отритнаха ги и се стигна до това.

    Коментиран от #13

  • 12 абе,

    12 2 Отговор
    Какво спечелиха Мани и Фейгин от саботажа? Мани при жълтите с няколко силни жени, нямат никаква нужда от нея освен за бушон-последна дупка на кавала.Въобразява си,че ще омае Лефтеров и Филип,ама друг път. А за Фейгин /от трън та на глог,че по-висок/ пак с Алекса и Виктория /страшните агресори/ че и подсилени с Елица и с-ие.И тя си въобразява,че Гошко ще я защити.Скоро ще ги видим двечките хитри свраки една срещу друга на арената за елиминации. Фейгин със слугинажа си към Илиян и Мани унищожава имиджа си като състезател на олимпиада.
  • 13 ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Минувач":

    Какво значи .... В /него/ племе...
  • 14 Француза

    4 2 Отговор
    Още от време оно Е казано.Ниските хора са злобни ,подли и ТЪПИ.
    УМ НЯМАТ А САМО ЗЛОБА И ЗАВИС А ЦЯЛАТА ПРОСТОТИЯ Е ВЪВ ТЯХ..
    Това ГО ДОКАЗАХА МАНИ ТЪПОТО И ФЕИГИН ПРОСТОТО.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.