Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 10:49 5 501 1

Фифо от "Игри на волята" с предизвикателен танц в друг телевизионен формат (ВИДЕО)

  • филип-
  • игри на волята: българия-
  • мръсни танци-
  • българия търси талант

Мускулестият инженер показва завидни танцовални умения, при това полугол

След като стана ясно, че е участвал в не един конкурс за красота и палави фотосесии, Филип от "Игри на волята" се оказа бог и в мръсните танци.

Фифо, който е сред фаворитите за спечелването на тазгодишния сезон на екстремното риалити, е участвал и в друг ТВ формат, но за таланти.

Мускулестият инженер е показал завидни танцовални умения, при това полугол, при това раздавайки се на макс пред слисания поглед на публиката, Катето Евро, Ицо Хазарта, Любо Дилов и Славена Вътова от журито на шоуто, пише "Телеграф".

Излизането му на сцената с формация „Бумбук“, което по всичко личи е наелектризирало женската аудитория, особено при кулминацията, когато заедно с другите танцьори сваля надупен гащите си, доказва едно - Филип явно е доста по-разкрепостен от онзи скромен гладиатор, който сме свикнали да гледаме в "Игри на волята".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    1 0 Отговор
    И изгонения Илиян е танцьор от там е познанството им с Мирела,обаче няма чара и мъжествеността на Филип.