Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 09:44 4 648 4

Жизел Бюндхен и Том Брейди официално се развеждат

  • жизел бюндхен-
  • том брейди-
  • развод-
  • раздяла

Двойката е постигнала споразумение за подялба на имуществото им

Жизел Бюндхен и Том Брейди официално се развеждат - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Том Брейди и Жизел Бюндхен се развеждат. Краят на брака им идва няколко седмици след доста горчива раздяла, съобщава вестник "Дейли мейл". Супермоделът е тази, която подава документите за развода. Двойката посочва в тях, че бракът им е "безвъзвратно съсипан".

Седемкратният шампион в Супербоул и супермоделът са постигнали споразумение за подялбата на общото им имущество, както и за попечителството на децата си. Двамата имат 12-годишен син – Бенджамин, и 9-годишна дъщеря – Вивиан.

Брейди и Бюндхен притежават имение в Маями, щата Флорида, оценено на 17 милиона долара. Освен това имат и апартамент в нюйоркския квартал "Трайбека" на стойност близо 4 милиона долара. Според запознати за 13-годишния си брак двойката е придобила и имоти в Монтана и Коста Рика, предаде NOVA.

В официално обръщение към феновете си Том казва: "През последните дни със съпругата ми финализирахме развода си след 13 години брак. Стигнахме до това решение по взаимно съгласие и с благодарност за времето, което прекарахме заедно. Благословени сме с красиви и прекрасни деца, които ще продължат да бъдат центърът на нашия свят във всяко едно отношение. Ще продължим да работим заедно като родители, за да гарантираме, че те винаги ще получават любовта и вниманието, които заслужават."

Той продължава: "Стигнахме до това решение да сложим край на брака си след дълго обмисляне. Да го направим, разбира се, е болезнено и трудно, както е за толкова много хора, които преминават през същото всеки ден по света. Въпреки това си пожелаваме само най-доброто един за друг, докато преследваме новите глави в живота си, които тепърва ще бъдат написани."

По същия начин Жизел казва: "Решението за прекратяване на брака никога не е лесно, но ние се разделихме и макар че, разбира се, е трудно да се преживее подобно нещо, се чувствам благословена за времето, което имахме заедно, и желая само най-доброто за Том."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Взимам

    5 2 Отговор
    я,като няма къде да отседне,да идва с децата у нас.
  • 2 Мето

    5 2 Отговор
    Е това вече въобще не го очаквах.

    Американски антиморал. Всеки първи брак се разваля.
  • 3 Джунейт Аркън

    2 0 Отговор
    За пореден път се убеждавам, че букмейкърите в Макао, при които може да се залага на връзките и браковете на известните са върха.
  • 4 паяка Емилей

    3 0 Отговор
    Автора май нещо му куцат познанията по български език или... Те официално НЕ се развеждат, а вече СА ОФИЦИАЛНО РАЗВЕДЕНИ. Всички медии го казват, обаче някой трябва и да прочете.