Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 15:48 1 947 3

Тарантино отвърна на обвиненията в кражба от страна на Кание Уест (ВИДЕО)

  • кание уест-
  • куентин тарантино-
  • режисьор-
  • плагиатство-
  • идея-
  • кражба-
  • обвинение

По думите на режисьора покрай идея за клипа на "Golddigger" Кание остава с впечатлението, че идеята за "Джанго без окови" е негова, а Тарантино му я краде

Тарантино отвърна на обвиненията в кражба от страна на Кание Уест (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Американският режисьор Куентин Тарантино отговори на обвиненията в кражба, отправени му от рапъра Кание Уест", писа сп. "Варайъти".

"Идеята да създам филма "Джанго без окови "се роди в главата ми много преди да се срещна с Кание Уест. Ние се видяхме през 2005 г. Той тогава поиска да направя филмова версия на първия му студиен албум The College Dropout. Идеята му бе да се направи нещо като мюзикъл, а не просто клипове. Побъбрихме си много добре, но планът на Кание Усет така и не се реализира", каза режисьорът без да разкрива повече подробности.

Пред водещия Джими Кимъл Тарантино категорично отхвърля твърденията на Кание, че идеята на "Джанго без окови" е била негова, а режисьорът я откраднал.

"Той имаше идея за видеоклип. Мисля, че това беше за видеото "Gold Digger", в което той щеше да бъде роб. И цялото нещо беше разказът за роба, в който той е роб и пее Gold Digger. И беше много смешно. Беше много, много смешна идея.

Водещият Кимъл зададе въпроса: "Забавно видео с роби?"

Тарантино продължи: "Целта беше да бъде иронично. И да е като огромен мюзикъл. Беше готов да не пести никакви средства, за да пее за "златотърсачки", докато той е облечен в дрипи като роб. Мисля, че затова той си мисли, че идеята за Джанго е била негова.".

В крайна сметка Уест не осъществява грандиозния си план за голям мюзикъл, а видеоклипът "Gold Digger" се оказва с участието на Уест и Джейми Фокс, които танцуват наоколо с няколко модела, позиращи за корици на измислени списания.

Припомняме, че снимките на "Джанго без окови" започват през ноември 2011 г. В центъра на филма е освободеният роб Джанго Фрийман, в чиято роля отново влиза Джейми Фокс, който работи с ловец на глави (Кристоф Валц), за да спаси жена си (Кери Уошингтън) от плантация.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месец Май

    14 2 Отговор
    муната се опитва да набере популярност на гърба на Тарантино
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Запознат

    4 11 Отговор
    Соросите скочиха на Кание Уест защото има различно мнение от техното.