Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 12:48 7 498 7

Като две капки вода: Азис показа баща си (СНИМКА)

  • азис-
  • баща-
  • прилика-
  • като две капки вода

Кралят на поп фолка издаде и тайната на успехите си

Кралят на поп фолка Азис показа баща си в социалните мрежи. Учудващо за последователи и фенове е колко много си приличат. Въпрос в Инстаграм отключи това откровение за семейството на певеца. Питанката, "как поддържа брадата си" Азис заяви, че е генетично от баща му. Оказва се обаче, че двамата нямат обща снимка заедно и за това костинбродският славей показа фотос само на него. Става ясно, че хората често ги бъркат "всички мислят баща ми за мен и обратното".

Не е ясно двамата в какви отношения са тъй като Азис е бил отгледан от три жени - майка си и двете си лели. Образът на бащата в семейството отсъствал по време на неговото отглеждане.

Освен това кралят на поп фолка се определя като биполярен и това е отговорът на много от успехите му, признава самият той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мамул

    11 0 Отговор
    Биполярен е гримирана и пухкава дума за реалната такава, пе.ерас.
  • 2 (СНИМКА НЯМА)

    29 0 Отговор
    При вас задължително изчезват снимките в статиите. ЗАКОН. Тази статия е от преди минути, а снимка няма. Какво ви има?? Къде ги хоствате тези снимки?? Откъде ги викате?? Ако трябва да опиша сайта с две думи - НЯМА СНИМКИ. Аз също работя в медия, но чета при вас. Колкото и да ви харесвам, това ме отказва.

    Коментиран от #3

  • 3 наблюдател

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "(СНИМКА НЯМА)":

    Има, бе, снимка на Азис. А баща му явно трябва да си го представиш същия.
    Иначе това е новина, която ме кара да го преместя. Нямам, ама го местя.

    Коментиран от #4

  • 4 (СНИМКА НЯМА)

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "наблюдател":

    Тази е заглавна, за клик бейт. Никога няма да ти пуснат това, което искаш да видиш на заглавна. Иначе няма да кликаш... Явно трябва да си го представим баща му същия и да ахнем, да :)
  • 5 Соваж бейби

    9 0 Отговор
    Няма го бащата ,бе ?Или Васко е клонинг на баща си ?Стига го величахте това нещо ,и по музикални предавания го слагат жури ,на каква база заслуги или нещо което е допринесе за културата ,и за много други негови колеги не е само този .
  • 6 Боко Праните Гащи

    5 1 Отговор
    Фончо
  • 7 един от стадото

    6 0 Отговор
    биполярен бил. И това го казва ей така, може би бърка понятията. Биполяритета е разстройство драги ми Боян-е, ама психично. За другото си има апове, но за твоето така си отиваш. Направо си кажи, че си пдал. По ще те разберат хората и феновете ти, макар да не влизам във втората категория. Балкански ритми били неговите. Няма такова понятие. Това да не е кухня. Къде на балканите има копаница/шопска, ръченица, дунавско хоро..И не тия псевдоритми пътуват в космоса, а излел е Дельо хайдутин на Валя Балканска. Да отсрами балканите и света пред ония горе..