Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 14:58 1 755 2

Полицаи, облечени като супергерои, закопчаха четирима наркодилъри (ВИДЕО)

  • полиция-
  • наркокартел-
  • арест-
  • супергерои

Костюмираните полицаи разбиха наркогрупа в Перу

Четирима перуански полицаи се маскираха като добре познати герои на Marvel и проведоха успешна акция срещу дилъри на наркотици.

Спайдърмен, Капитан Америка, Тор и Черната вдовица участваха в операция, наречена "Марвел", насочена към конкретна къща в квартал Сан Хуан де Луриганчо в столицата Лима, предава trafficnews.bg.

След като групата супергеои пристига в къща,та Капитан Америка взема назаем чука на Тор, за да разбие стоманената врата и да позволи на 10 полицаи от подкреплението им да влязат и да арестуват трима мъже и една жена.

Полицията задържа четирима души по време на акцията, след като иззеха 3250 пакета кокаинова паста, както и торби с кокаин и канабис.

Изненаданите престъпници първоначално помислили, че това е шега за Хелоуин, се казва в изявление на полицията от вторник.

Скоро обаче разбрали, че това не е шега, когато Човекът-паяк започнал да притиска единия мъж към пода.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Трябвало е да пуснат нашата фолк дива Галена с цикламеножълтият костюм на Мюглер полупрозрачен на ивици ,скоро беше постнато видео,и както танцуваше така да върви по пътя ,всички опасни дилъри ще гледат само нея и полицията си върши работата спокойно без престрелка .По голям ефеткт щеше да има ,и вероятно повече дилъри хванати без да се налага дегизмо на Марвел синема .
  • 2 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    3 0 Отговор
    Ако тази най-вдясно на снимката е Черната вдовица, знам как да я утеша...