Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 08:24 1 220 5

Победа на Безстрашните в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • безстрашните

След неочакван обрат

Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България”. Тяхната цел беше да пренесат вода от морето до резервоар през шестима участници на различни позиции, за да пристъпят към втория етап на битката, изискващ спокойствие и баланс от последния седми член на племената.

Безстрашните постигнаха неочакван обрат в последния елемент, въпреки своето огромно изоставане. Джаферович показа страхотно хладнокръвие в подреждането на кубчета върху клатещата се маса, а победата гарантира на Безстрашните, че няма да изпратят втори играч в утрешната елиминационна битка. Племето заподозря опит за саботаж от Мани, която не успя да изпълни поста си успешно и многократно изгуби баланс върху гредата, по която трябваше да премине.

Непобедимите достигнаха до нестабилната маса много преди Безстрашните, но разпределението на най-отговорната позиция се оказа неуспешно за тях. Георги не успя да постигне нужния баланс, с което изгуби натрупаната преднина и изпрати племето на съвет, застрашаващ неговата цялост.

Преди битката мъжете в племето на Безстрашните решиха да се обединят и да играят заедно. Филип и Лефтеров обаче се опитаха да запазят и взаимоотношенията си с Мирела и Джаферович, която разкри, че им няма доверие. При Непобедимите, в опит да спаси Фейгин, Генчо се обърна към Зорница и Мирослава с молба да номинират него. Той сподели, че има желание да отиде на Арената, а момичетата заподозряха стратегически опит да натрупа още грошове.

Под нощното небе на племенния съвет Непобедимите откриха своите карти пред водещата Ралица Паскалева. Въпреки молбата на Генчо и неуспеха на Георги в днешната битка, най-много номинационни гласове събра Фейгин. Още утре на Арената тя ще се изправи в елиминационна битка срещу най-близката си приятелка в играта - Мани.

Защо Георги не използва грошовете си, за да спаси Фейгин? Умишлено ли рискува безопасността на своята любима? Фейгин или Мани - коя ще се завърне обратно при племето си? За кого приключението “Игри на волята: България” ще завърши завинаги? - зрителите ще разберат днес в 21:00ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Направо ги пращайте

    0 1 Отговор
    в Украйна
  • 2 ИВАН

    2 1 Отговор
    Не стига, че пълнят с боклуци екрана, ами и тука им обръщат внимание, щот са много интересни как си се плацикат по плажовете
  • 3 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Само влезнах да напиша, кой му дреме за това тъпо предаване и кой изобщо гледа такива глупости....
  • 4 ха ха

    1 1 Отговор
    Генчо искал да спаси Фейгин от номинация/ама друг път/ като предлага на Зори и Мира да гласуват за него-виц е това.Генчо играе само за себе си.И двамата със Зори са селски тарикати с точно такива похвати.Генчо със самопрелагане за да с еслучи обратното а Зори с рев след загубена битка.Ужасна досадница. е.Мани и Фейгин трябваше да имат битка помежду си задължително и двете искаха да са в други племена нали затова и саботираха Супергероите.Ето,получи им се.
  • 5 абе,

    2 0 Отговор
    Мира трябваше да балансира кубчетата на масата,не Георги.Той е нервак и бързак не е за такъв пост.Фейгин гласува за Генчо,Георги гласува за Вики,Генчо гласува за Зори -нЕмам думи каква коалиция са-всяка коза за свой крак.